Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 15:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Selenu Gomez za najnovšie fotky postavy nazývajú tučnou aj prasaťom. Speváčka hejterom poslala veľavravný odkaz

ZAUJÍMAVOSTI SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Americká speváčka zareagovala na komentáre neprajníkov trefným príspevkom.

Meno Selena Gomez sa v médiách v posledných týždňoch skloňuje pravidelne. Nedávno sa objavili informácie o tom, že Selena dala opäť raz zbohom Justinovi a obaja sa vybrali vlastnými cestami, lenže včera sa médiá začali zaoberať paparazzi fotkami z lode, kde speváčka oddychuje.

Fotografom sa ju podarilo zachytiť v bikinách pri opaľovaní, čo sa speváčke veľmi nepáčilo. Z fotografií je vidieť, že sa jej brucho o čosi zväčšilo, ale človek si po transplantácii obličky nedokáže vypracovať svoje telo za pár mesiacov. Selena si preto slnečné lúče užíva a so svojou postavou nemá absolútne žiadny problém, ba skôr naopak, je s ňou mimoriadne spokojná.

Nanešťastie, na internete by si našiel tisíce neprajníkov, ktorí ju okamžite v komentároch začali osočovať. Nazývali ju tučnou aj prasaťom, pri čom sa skutočne rozum zastavuje, ale speváčka samotná si očividne z hejterov ťažkú hlavu nerobí. Na svoj Instagram pred pár hodinami zavesila video, ku ktorému pridala veľavravný odkaz pre všetkých neprajníkov z internetu. A má veľkú pravdu.

"Mýtus o kráse. Posadnutosť fyzickou dokonalosťou, ktorá uväzňuje modernú ženu v nekonečnom cykle beznádeje, rozpakov a seba neznášanlivosti, zatiaľ čo sa snaží naplniť nesplniteľnú spoločenskú definíciu bezchybnej krásy. Rozhodla som sa starať o samú seba, pretože to tak chcem, nie preto, aby som niekomu niečo dokazovala."

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

Domov
Zdieľať
Diskusia