Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2018, 13:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Najvtipnejší rozhovor so Stephenom Hawkingom ťa presvedčí, že vedec miloval sarkazmus. Komika označil za idiota a nebránil sa ostrým vtipom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zosnulý Hawking bol poriadne zábavným človekom.

Len včera svet zarmútila mimoriadne smutná správa, že svet opustil legendárny a nezabudnuteľný vedec Stephen Hawking. Jeho osobnosť však skrývala mnoho tajomstiev, o ktorých hromada členov bežnej verejnosti ani len netušila. Napríklad, aj napriek jeho neatletickej postave bol členom oxfordského športového tímu a možno si netušil, že na základe jeho choroby, ALS, mu lekári predpovedali smrť už v 26-ich rokoch.

Stephen Hawking sa však rád ukazoval aj na verejnosti a jeho popularita mu zaručila, aby bol premietnutý aj do sveta šoubiznisu. Ako animovaná postava sa vyskytol v Simpsonovcoch či vo Futurame. Okrem toho si zahral v Star Treku či v Teórii veľkého tresku a nebál sa ani skutočných rozhovorov. Do jedného z nich si ho povolal jeden z najznámejších svetových komikov, John Oliver, a interview plné britského humoru a sarkazmu, v ktorom dokonca zo srandy nazval Olivera idiotom, rozhodne stojí za to.

Domov
Zdieľať
Diskusia