Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2018, 21:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Sledujte iba televíziu, spáľte všetky knihy a učte sa falošnú históriu. HBO k nám prichádza s pôsobivým sci-fi a skvelými hercami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem originálneho príbehu sa môžeme tešiť aj na charizmatického Michaela B. Jordana (Creed).

Spolu s HBO sa tentokrát pozrieme do zvrátenej budúcnosti, kde ľudské životy dokonale ovládli technológie. Knihy predstavujú nelegálny tovar a na ich odstránenie sú zamestnávaní takzvaní "požiarnici". Montag (Michael B. Jordan) má svoju prácu rád a nikdy neuvažoval nad tým, že by s ňou z akéhokoľvek dôvodu sekol.

Jeho nová susedka Clarissa (Sofia Boutella) mu ale porozpráva o minulosti, ktorá v hlavnej postave vzbudí záujem po knihách. Jeho "malé" tajomstvo sa však ako inak dostane medzi ľudí a Montag sa preto ocitá v nebezpečí.

Réžia sci-fi románu Raya Bradburyho Fahrenheit 451 pripadla Raminovi Bahranimu (99 Homes). V hlavných úlohách uvidíme Michaela B. Jordana, známeho najmä z boxerskej drámy Creed či Black Panthera, Michaela Shannona (The Shape of Water) a Sofiu Boutellu (Múmia).

Ďalej v snímke rátame s hercami, ako Laura Harrier (Spider-Man: Homecoming), Keir Dullea, Martin Donovan, Grace Lynn Kung či Jane Moffatt. Snímka sa do vysielania HBO dostane v máji (květen) roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia