Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 23:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Známi českí youtuberi majú státisíce divákov za úplných dementov. V Černobyle predstierali boj o život, v skutočnosti išlo o pražský skanzen

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO SLOVENSKO YOUTUBE
Uložiť Uložené

Hoši z TVTwixx po internete opäť šíria rakovinu.

Ak si na internete aktívny už aspoň niekoľko rokov a sem-tam zablúdiš aj na portál YouTube, možno si už počul o detsky nazvanom kanáli s menom TVTwixx. Nenechaj sa však oklamať, tvorba je totiž vymýšľaná pre skutočných intelektuálov, ktorí si potrpia na pranky a ochutnávky dvojeurových burgrov.

Pre svojich 620-tisíc odberateľov si tentokrát pripravili takmer hodinové video, čo je pri tvorbe zvyčajne len tesne presahujúcej desaťminútovú kvótu príjemnou zmenou. Omnoho menej príjemným je však obsah samotného videa. Českí hoši sa pre svoj nedávny počin vydali do českého skanzenu len pár minút od stanice pražského metra.

Okolo všetkého spravili obrovské haló, reálnu fotku z Černobyľu upravili tak, aby na nej boli oni sami a zo všetkého vznikla masívna dráma. Jednému z aktérov dokonca vo videu nie je dobre a všetci sa boja desivej radiácie, pričom sa do Černobyľu dnes chodí na dennej báze a návštevy mimo turistického sprievodcu nie sú povolené a ani možné.

Youtuberi mysliac si, že na toto nikto nepríde a že nikto český skanzen nepozná, tak zrejme majú všetkých odberateľov za totálnych hlupákov a spolu s nimi aj momentálne 700-tisíc divákov, ktorí si toto video pozreli. Nuž, takto sa v dnešnej dobe dostáva do YouTube Trendov. Autorov nechceme podporovať, no video si predsa len odporúčame pozrieť, ide o nereálne trápnu tragikomédiu.

Domov
Zdieľať
Diskusia