Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 19:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Posledný zimný vlog: V Jasnej horel stôl a na Kysuce za nami prišla Moma (Refresher Zima)

REFRESHER
Uložiť Uložené

V poslednom zimnom vlogu sme navštívili Chodník korunami stromov v Bachledovej doline, lyžiarske stredisko Jasná, lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača a zastavili sme sa aj na Orave.

Sme veľmi radi, že ste si náš projekt Refresher Zima obľúbili a reakciami nás zásobujete od prvého dňa, kedy sme vyrazili z Bratislavy až dodnes. Veľkú časť januára sme strávili objavovaním nádherných viac aj menej známych slovenských lyžiarských stredísk, v ktorých sme sa aj za krátky čas pokúsili zažiť čo najviac a všetkým ukázať, že máme byť na čo hrdí. 

Celú cestu mapoval cez objektív šikovný Šimon Snopek, ktorý sa však spoločne s kolegom Samuelom po úspechu z leta opäť pasovali aj do role vlogerov. Ako im to išlo, môžeš skontrolovať v prvom a druhom vlogu, ktoré sme vydali už pred časom, no dnes tu máme aj posledný tretí. V ňom sme navštívili Chodník korunami stromov v Bachledovej doline, lyžiarske stredisko Jasná, lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača a zastavili sme sa aj na Orave.

Na záver by sme sa ešte chceli poďakovať partnerom tohto projektu, ktorí nám počas cesty pomohli. Fuze Tea za pitný režim, portálu Slovakia.travel za inšpiráciu pri objavovaní nádherných slovenských zákutí, spoločnosti Canon za zapožičanie techniky a Telekomu za poskytnutie pripojenia na 4G sieť počas celej našej cesty.

Teraz sa už pohodlne usaď a vychutnaj si posledný vlog, v ktorom môžeš vidieť aj Momu či Barborku. A do komentárov nám pokojne napíš, či by sme si to mali v lete zopakovať a prípadne, kam by sme sa určite mali prísť pozrieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia