Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2018, 14:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mal to byť hit pre Kuzminovú, ale krvácajú z neho uši. Barbora Balúchová so skupinou Salco zničili celú olympijskú atmosféru

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Barbora si svoj nový hit do vitríny nedá.

Hudobá skupina Salco sa zapísala do povedomia slovenskej verejnosti už v roku 1993 a postupom času jej sláva iba stúpala. Hit Máj sa navždy zapísal do sŕdc obyvateľov Slovenska aj Českej republiky, ale nikto nečakal, že sa Salco vráti na scénu v roku 2018.

Spoločne so zabudnutou superstáristkou Barborou Balúchovou naspievali pri príležitosti zimnej olympiády podpornú skladbu pre našu biatlonistku Nasťu Kuzminovú, avšak reakcie verejnosti neboli priveľmi pozitívne. Keby si svoju hymnu Nasťa vypočula ešte pred pretekmi, pravdepodobne by sa domov vracala bez medailí.

Síce existovala snaha vytvoriť aspoň trošku zmysluplný text, ale práca na ňom zrejme stroskotala niekde v polovici produkcie celej skladby. Barbora si svoj nový rádiový hit so skupinou Salco určite nedá domá do vitríny.

Anketa:
Ktorá skladba je lepšia?
Nech bože dá!
Nasťa, ty si naše zlato!
Nech bože dá!
84 %
1135 Hlasov
Nasťa, ty si naše zlato!
16 %
224 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia