Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018, 16:33
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

V Bratislave otvorili salón krásy, ktorý ohúril davy dievčat. Stačí iba vstúpiť a od hlavy až po päty ťa vystroja na skvelú párty

MÓDA KRÁSA
Uložiť Uložené

Ženy by mali oslavovať každý deň! Aj o tom ťa presvedčí nový Girls beauty bar.

Aj ty si sa niekedy chcela cítiť ako v seriáli Sex v meste alebo v Gossip Girl? Život krásnych a úspešných žien v meste, ktoré nikdy nespí, je snom mnohých dievčat. Avšak skúsme sa vrátiť späť do reality a pokúsme si ju vyčarovať v našich zemepisných šírkach. Ženský svet je plný krás a pôžitkov, ktoré muži iba ťažko pochopia a občas jednoducho potrebujeme čas iba samy pre seba.

Ten pocit, keď vieš, že v piatok večer ťa čaká dlhoočakávaná párty a ty už od pondelka rozmýšľaš, čo na seba, čo si urobíš s vlasmi alebo akú farbu laku na nechty zvolíš k svojmu outfitu. Sú to asi tie najpríjemnejšie “starosti” každej ženy, ktorá sa rada páči sama sebe i svojmu okoliu a čo je najdôležitejšie, baví ju to. 

Končím s omáčkami a je mi naozaj potešením, že ti môžem predstaviť koncept, ktorý len pred nedávnom zavítal z Ukrajiny na Slovensko a za krátku dobu stihol ohúriť množstvo dievčat, žien i dám. Svet ako vystrihnutý zo ženského seriálu, so sloganom, ženy by mali oslavovať každý deň! A niekto by ich na to mal patrične pripraviť. Predstav si, že vojdeš do priestoru, v ktorom sa zastaví čas a vyplavia sa ti všetky endorfíny šťastia.

Cukríkovo-ružový priestor len podčiarkuje samotné posolstvo miesta, ktoré si hovorí Girls beauty bar a nie je len obyčajným salónom krásy. Je to niečo oveľa lepšie.

Manikúra, pedikúra, procedúry krásy či hair styling sú samozrejmosťou. Pohár Martini k tomu ako bonus, nech sa už úplne cítiš ako vo filme a samostatná foto-miestnosť je už naozaj čerešničkou na tejto sladkej torte. Fotografie snáď hovoria viac, ako to, čo práve čítaš.

V Bratislave otvorili salón krásy, ktorý ohúril davy dievčat. Stačí iba vstúpiť a od hlavy až po päty ťa vystroja na skvelú párty
Zdroj: G.Bar

“G.Bar je založený na svojej výnimočnosti a na nálade - Každý deň je dôvod na oslavu. Zameriavame sa na krásne, no najmä trendy vlasy, make-up a nechty, pričom beauty prepájame s príjemným relaxom ako aj s podporou mladých dizajnérov.”

V Bratislave otvorili salón krásy, ktorý ohúril davy dievčat. Stačí iba vstúpiť a od hlavy až po päty ťa vystroja na skvelú párty
Zdroj: G.Bar

Ak ťa ešte nezasiahli na tvojom Instagrame, tak určite klikaj na ich Stories, kde každý deň pridávajú všetky voľné termíny, na ktoré sa jednoducho prihlásiš a o pár minút tam už môžeš sedieť so svojím pohárom Martini. Budú sa o teba starať ako o princeznú. G.Bar si za krátku chvíľu obľúbila napríklad aj Soňa Skoncová, Moma či Ivanka Petrušová zo Sweet Lady Lollipop

Okrem toho G.Bar bude ponúkať aj kozmetické produkty či podporovať slovenských módnych návrhárov: „Zo slovenských dizajnérov už od 14.2. u nás bude možné kúpiť Barboru Kubi a Petru Kubíkovú. Plus okrem dizajnérov budeme predávať aj kozmetické produkty, ktorým veríme. Napríklad Mark Scrub, Jemnô, Modrá Púpava.”

Majiteľkami a zakladateľkami konceptu, ktorý sa teší obrovskej popularite a dúfame, že sa uchytí aj u nás sú Lera Borodina a Sabina Musina.

Ak sa teda najbližšie chystáš na párty alebo si jednoducho chceš užiť chvíle iba pre seba, garantujeme ti, že toto je ideálnym miestom. 

Viac na ich Instagrame

Domov
Zdieľať
Diskusia