Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2018, 13:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Prvý moderný Brit bol podľa nálezov černoch a internetoví rasisti explodujú. Vedec je vraj skorumpovaný Žid a na belochoch prebieha genocída

ZAUJÍMAVOSTI VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

Britskí rasisti vytiahli svoj arzenál.

V Spojenom kráľovstve momentálne prebieha poriadny spor o pôvode súčasných obyvateľov a bývalých dobyvateľov Britských ostrovov. Ešte pred sto rokmi bola totiž v anglickej priepasti Cheddar Gorge objavená DNA muža nazvaného ako Cheddar Man. Bolo jasné, že je stará minimálne desaťtisíc rokov a najnovšie objavy tvrdia, že Cheddar Man mal tmavú pleť, rovnako ako dnešní černosi.


Možno tak predpokladať, že v dobe kamennej obýval Britské ostrovy dnes neznámy imigrovaný kmeň alebo predovšetkým tiež to, že sa o všetko postarala evolúcia a Cheddar Man je skutočným predchodcom dnešných Britov. Viac nám veda nepoodhalila, aj týchto pár kúskov informácií však postačilo britským rasistom, aby sa v priebehu niekoľkých hodín vyvalili na internet. Keďže teraz nemôžu nikoho odháňať, ako sa to deje pri imigrantoch, pretože bol Cheddar Man zrejme domácim, mnoho z nich sa rozhodlo poukázať na to, že ide iba o hoax.


Samozrejme najväčším argumentom bolo nezmyselné tvrdenie o tom, že ide o zúfalú propagandu britskej ľavice, ktorá pomimo skorumpovala aj vedúceho výskumu. Ten je Židom, čo rasisti samozrejme nezabudli spomenúť takmer v každom príspevku. Spor prebieha najmä na internete, no napríklad britskí politici i žurnalisti hovoria prostredníctvom vplyvného denníka Mirror o extrémistických rasistoch ako o "kreténoch".

Samozrejme, nezabudli spomenúť ani to, že je autorom Žid.

Úžasná karikatúra z The Financial Times

Áno, aj toto ľudia dnes zdieľajú.

Dávku bizáru pri kontroverzných témach vždy skrýva diskusia denníka Daily Mail.

Prvý moderný Brit bol podľa nálezov černoch a internetoví rasisti explodujú. Vedec je vraj skorumpovaný Žid a na belochoch prebieha genocída
Zdroj: dailymail/refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia