Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 20:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ellen Page žije v domácnosti s vyliečeným zombie, ktorého ale spoločnosť za jeho krvavé činy stále odsudzuje

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dokázali by ste žiť v jednej domácnosti s "ex-zombíkom"? Predsudky by azda boli na mieste, no nie?

Netradičný námet hororovej drámy The Cured nás zavedie do sveta, v ktorom sa podarilo vyrobiť liek na krvilačnú nákazu zombie. Senan (Sam Keeley) je jedným z pôvodne infikovaných zombie a po vyliečení sa nasťahuje do domu svojej ovdovelej švagriny (Ellen Page).

Nanešťastie si ale pamätá všetky činy, ktoré počas nakazenia vykonal. A spoločnosť na ne taktiež nezabudla. Podarí sa mu vyrovnať so svojou temnou minulosťou a dočká sa odpustenia?

Scenár k filmu napísal a zároveň snímku zrežíroval David Freyne a medzi hereckými predstaviteľmi mimo Keeleyho a Page uvidíme aj Toma Vaughana-Lawlora či Paulu Malcomson. Svetová premiéra je plánovaná na 23. február (únor) 2018.

Podľa traileru sa môžeme tešiť na viaceré dramatické prvky, zaoberajúce sa vinou a svedomím jednej z hlavných postáv, no taktiež sa nám dostane aj viacerých hororových scén. Zdá sa totiž, že vo vyliečených zombie stále pretrváva niečo zvrátené.

Domov
Zdieľať
Diskusia