Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2018, 17:32
Čas čítania 0:00
Radka T.

Najstaršia supermodelka na svete: Daphne má 89 rokov, no aj tak sa stala tvárou novej kampane

MÓDA
Uložiť Uložené

Pri Daphne platí, že vek je len číslo, a rozhodne nejde o klišé.

Je priam neuveriteľné, ako skvelo vo svojom veku 89 rokov vyzerá Daphne Selfe, aj keď jej tvár zdobí množstvo vrások. Napriek tomu sa jej darí zachovávať si nesporný šarm. Starenka je tak jasným dôkazom toho, že vek je len číslo. V jej prípade však nejde o žiadne klišé. Daphne je zrejme najstaršou supermodelkou na svete, ktorá sa aj na prahu deväťdesiatky stala tvárou novej kampane

Daphne dostala možnosť zahviezdiť v kampani k novej maskare. V nej si produkt nielen nanáša, ale aj prezrádza čo-to o sebe. S modelingom začala ako 20-ročná ešte v 50. rokoch minulého storočia. V staršom veku ju znovu objavili, keď mala 70 rokoch. Ocitla sa vo Vogue v článku o starnutí a napísala aj knihu.

Daphne je jednou z množstva modeliek vystupujúcich v kampani pre novú maskaru. Ide totiž o výrobok ušitý na mieru podľa toho, kto aké riasy preferuje. Daphne má rada, keď sú dlhé a husté, hoci priznáva, že jej vekom zredli. Vo videu pôsobí prirodzene, ale zároveň úplne profesionálne, takže osloviť ju do kampane bolo správnym rozhodnutím. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Eyeko (@eyeko),

Značka vyzýva všetky ženy k tomu, aby sa nebáli popísať svoje riasy, vybrali si efekt, aký chcú dosiahnuť a potom môžu dostať ideálnu maskaru. Existuje pritom až 100 jedinečných kombinácií, pričom na algoritme, aby si ženy mohli vybrať ten správny produkt, sa pracovalo roky. Je to kvôli tomu, že zákazníci začali mať väčšie očakávania od mejkapu, vysvetlila zakladateľka Eyeko Nina Leykind.

Domov
Zdieľať
Diskusia