Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zbrane sú primitívne, odkazujú vycvičení bojovníci po boku Black Panthera v najnovších záberoch plných akcie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Black Panther sa vrúti do kín už o mesiac.

Black Panther bol rozhodne jedným z najočakávanejších komiksoviek našej redakcie, no s každým ďalším záberom a trailerom sa naše očakávania akosi zmenšovali. Možno sme si mysleli, že uvidíme celkom iný film, v každom prípade nepochybujeme o tom, že to bude zase raz nesmierne akčná jazda a sčasti aj stávka na istotu.

Tvorcovia však majú po ruke materiál a potenciál spraviť z toho aj niečo iné ako ďalší kúsok puzzle menom MCU a my len dúfame, že presne o to sa aj celý čas pokúšali a že to im aj vyjde. A ak aj nie, stále to bude fajn film, pri ktorom sa zabavíme.

Panther je nakoniec zaujímavá postava a Wakanda tiež púta veľa pozornosti. Rozhodne kvôli svojmu vizuálu a spoločnosti, ale aj kvôli technológiám a bojovníkom, ktorí rozhodne nebudú pešiaci, akých by Avengeri roztrhali na raňajky. 

Nižšie sa môžete pozrieť na najnovší televízny spot. Premiéra je naplánovaná na 15. február, čo je presne o mesiac. Pre viac detailov o príbehu, hercoch a tak ďalej klikajte sem. 

Domov
Zdieľať
Diskusia