Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2018, 19:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako sa mení hudobný vkus Slovákov počas zimných mesiacov?

REFRESHER BRATISLAVA SLOVÁCI
Uložiť Uložené

V uliciach hlavného mesta sme opäť zisťovali, čo aktuálne ľuďom hrá v slúchadlách a na ktoré festivaly sa chystajú.

Čoraz častejšie navštevujeme spoločne s našimi moderátormi obchodné centrá aj samotné ulice Bratislavy, aby sme s vami strávili čo najviac času a dozvedeli sa rôzne zaujímavosti, ktoré často inšpirujú divákov a čitateľov. Tentokrát sme sa spoločne s Barborkou vybrali do centra hlavného mesta, aby sme zistili, ako sa mení hudobný vkus Slovákov počas zimných mesiacov. 

Aj keď sa náš portál zameriava primárne na rapový žáner, sme veľmi radi, že sme sa na otázku, čo práve okoloidúcim hrá v slúchadlách, dočkali skutočne rôznorodých odpovedí. Mnohé vám snáď pomôžu pri najbližšom výbere playlistu, čo bolo vlastne naším primárnym cieľom. Zároveň sme sa dozvedeli, o ktoré slovenské aj zahraničné festivaly majú obyvatelia Bratislavy najväčší záujem, z čoho nám vychádza, že najpopulárnejší je určite Grape. Viac už ale v samotnom videu od Badka

Domov
Zdieľať
Diskusia