Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018, 19:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mužské sexuálne roboty s bionickými penismi prídu na trh už tento rok. Aj ženy si budú môcť konečne zadovážiť umelého spoločníka

ZAUJÍMAVOSTI ROBOTIKA
Uložiť Uložené

Dopyt neustále stúpa, a tak naň treba reagovať.

O ženských sexuálnych robotoch sa už v médiách popísalo množstvo informácií a tvorca jedného z najpopulárnejších konečne pochopil, že po umelých spoločníkoch netúžia len muži, ale aj ženy. Matt McMullen založil spoločnosť Realbotix a stojí za bábikou Harmony, ktorá nielenže mužom poslúži ako sexuálny objekt, ale vďaka aplikácii sa dá upraviť aj forma umelej inteligencie v jej hlave, a tak si z nej užívatelia vedia urobiť čo najrealistickejšieho spoločníka.

Dopyt po mužskej verzii však stále stúpa a aj keď jedna bábika momentálne stojí viac ako 12-tisíc eur, zákazníkov stále neubúda. Mužská verzia bude samozrejme obsahovať aj špeciálny bionický penis, vďaka ktorému si ženy budú môcť užiť intímnych zážitkov do sýtosti, pretože robot bude môcť byť v akcii tak dlho, ako si to budú želať.



Dostupné budú aj rôzne veľkosti prirodzenia, takže si každá zákazníčka príde na svoje, čo Matt zrekapituloval so slovami, že aj mužské bábiky budú na predaj vo všetkých tvaroch a veľkostiach. Spoločne s funkčnou umelou inteligenciou a schopnosťou naučiť sa reagovať podľa toho, ako si to žena bude priať, je podľa výskumníka Davida Levyho vysoko pravdepodobné, že sexuálne roboty v nasledujúcich rokoch nahradia aj dnešné hračky ako vibrátory.

Odporúčané
Vysávače Roomba špehovali testerov na záchode. Na verejnosť sa dostali podozrivé fotky Vysávače Roomba špehovali testerov na záchode. Na verejnosť sa dostali podozrivé fotky 18. januára 2023, 16:33

Aj keď si mužské verzie nebudú spočiatku môcť dovoliť všetky zákazníčky, cena by sa mala postupom rokov znižovať a už viacero odborníkov tvrdilo, že práve intímne roboty predstavujú budúcnosť našich vzťahov.

Domov
Zdieľať
Diskusia