Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2018, 18:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Jožo Ráž sa vysmieva cépečkárom prichádzajúcim do Blavy. V novej pesničke Johny Paštekár zosmiešňuje ľudí s túžbou preraziť v hlavnom meste

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Líder kapely Elán sa kontroverzie nebojí.

Jožo Ráž prerazil ako líder kapely Elán, ktorej pesničky sa postupom rokov stali nesmrteľnými a dodnes ich spievajú mladí aj starí, avšak spevák často v médiách zaujal aj svojimi kontroverznými názormi. Nejdeme teraz skúmať jeho pohľad na slovenskú politiku, ale na obyčajnú záležitosť, ktorú mnohí Bratislavčania berú až príliš vážne.

Do nášho hlavného mesta prichádzajú každý rok desiatky tisíc nových ľudí, ktorí cítia veľké množstvo príležitostí, a tak logicky vymenia svoje regionálne mesto za srdce strednej Európy, kde sa lepšie zamestnajú. Jožovi sa však tento systém nepozdáva a v pesničke Johny Paštekár, ktorá síce vznikla ešte pred pár mesiacmi, ale do povedomia verejnosti sa dostávala až posledné dni, si podal práve cépečkárov.

Vysmieva sa v nej všetkým s túžbou presadiť sa v hlavnom meste a aj keď podľa vyhlásenia nejde o projekt skupiny Elán a ani Jožovu sólovú skladbu, pretože v nej iba hosťuje, aj tak si od verejnosti vyslúžil už hromadu kritiky. Koniec koncov, vypočuj si pesničku a urob si názor sám, pretože podobný bizár si na slovenskej hudobnej scéne možno už dlho nevidel.  

Domov
Zdieľať
Diskusia