Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2017, 16:45
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ako dlho by mal trvať dokonalý sex? Ľudia z celého sveta odhalili svoje intímne tajomstvá a zrejme ide len o nerealistické prianie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Väčšina párov zvládne len polovicu vysneného času.

Pri intímnych zážitkoch bývajú preferencie každého z nás o niečo odlišné. A tak, pokiaľ chceš, aby si sex stopercentne užila aj tvoja polovička, oplatí sa vedieť, čo vlastne má na ňom rada ona a ako svoj výkon prispôsobiť jej predstavám. Práve dĺžka celého aktu je jedným z najdôležitejších faktorov a samozrejme to platí pre obe pohlavia. Nikomu sa nepáči, pokiaľ sú jeho radosti ukončené predčasne, a tak sa internetová zoznamka Saucy Dates rozhodla spýtať takmer štyroch tisícov mužov i žien na to, čo vlastne preferujú oni, aby tak získali čo najlepšie výsledky.

Muži a ženy sa na ideálnej dĺžke pohlavného styku zhodujú. Kým muži si ho chcú užívať 25 minút a 43 sekúnd, ženy v priemere preferujú o osem sekúnd viac, čo je naozaj zanedbateľný rozdiel. Bohužiaľ, realita je často ďaleko od vysnených predstáv a zdá sa, že ani tie najvýkonnejšie krajiny sa k ideálnym číslam nedokážu priblížiť. Z celého sveta sú na tom najlepšie Američania, ktorých priemerná doba akcie dosahuje 17 minút a 5 sekúnd. Všetkým ostatným častiam sveta patria už len nižšie čísla, aj keď sú rozdiely len nepatrné. Napríklad Austrálčania dosahujú šestnásť a pol minúty, Indovia zasa pätnásť. Čiže približne o desať minút menej, než by obaja partneri chceli.

Ako dlho by mal trvať dokonalý sex? Ľudia z celého sveta odhalili svoje intímne tajomstvá a zrejme ide len o nerealistické prianie
Zdroj: Saucy Dates

Reálna dĺžka trvania sa skúmala len na mužoch starých približne tridsať rokov, teda v čase, kedy dosahujú najlepších výkonov. Iná štúdia však prináša úplne odlišné výsledky, ktoré sú výrazne menej utešujúce, aj keď do nej boli zapojené páry všetkých vekových kategórií. V nej si 500 heterosexuálnych dvojíc z celého sveta merali čas do orgazmu po dobu štyroch týždňov a najvyššie číslo bolo 44 minút. Najnižšie zasa len 33 sekúnd. Celkový priemer celej Európy a Spojených štátov amerických však dosahoval len 5,4 minúty. Štúdia navyše skúmala i to, či má kondóm nejaký vpylv na dĺžku pohlavného styku a vyzerá to tak, že vôbec. Zdá sa tak, že takmer 26 minút je v drvivej väčšine prípadov len nerealistickým prianím.

Domov
Zdieľať
Diskusia