Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 7:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ambiciózny Black Panther sa v ďalšej porcii lákavých záberov sústredí najmä na bájnu Wakandu a vnadí na tvrdý boj o kráľovský trón

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Atraktívny vizuál, nové akčné zábery aj bližší pohľad na technologicky vyspelý africký národ. Očakávaná sólovka Black Panthera prichádza s medzinárodným trailerom.

Na budúcoročnú komiksovku s názvom Black Panthera sa viacerí z redakcie už úprimne tešíme. Za snímkou totiž stojí talentovaný režisér, ktorý má dokonca k dispozícii aj poriadne nabité obsadenie a bohatý zdrojový materiál. Navyše, predošlé ukážky a obrázky pôsobili naozaj sľubne, takže naše očakávania ostávajú v tomto prípade stále o čosi vyššie, než pri iných marvelovkách. Snáď teda nebudeme v kinách sklamaní. Kým to ale zistíme, môžeme si vychutnať celkom nový, tentokrát medzinárodný trailer, ktorý sa okrem predstavovania doposiaľ nevidených záberov sústreďuje aj na mocenský boj na území bájnej Wakandy.

Čo sa samotného príbehu týka, ten bude zameraný na T’Challu/Black Panthera (Chadwick Boseman), ktorý sa po udalostiach vo filme Captain America: Civil War vracia domov do Wakandy, k izolovanému a technologicky vyspelému africkému národu, aby zaujal miesto kráľa. Keď sa ale na scéne objaví starý nepriateľ, T’Challova odvaha v pozícii kráľa a Black Panthera prejde tvrdou skúškou. Ocitne sa totiž v konflikte, ktorý ohrozuje nielen Wakandu, ale aj celý svet. Čaká nás teda akési geo-politické a akčné dobrodružstvo, ktoré proti ústrednému hrdinovi postaví hneď niekoľko záporákov. Z tých potvrdených sú to Ulysses Klaw (Andy Serkis), Killmonger (Michael B. Jordan), M'Baku (Winston Duke) a Nightshade (Nabiyah).

Za réžiou stojí Ryan Coogler (Creed, Fruitvale Station), ktorému so scenárom vypomáhal Joe Robert Cole (seriál American Crime Story: The People v. O.J. Simpson), no a okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá napríklad aj Lupita Nyong’oDanai GuriraDaniel KaluuyaAngela BassettForest WhitakerLetitia WrightFlorence KasumbaSterling K. Brown či John Kani. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 15. februára (února) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Čo hovoríte na najnovšiu ukážku? Zájdete Black Panthera podporiť do kina?

Ambiciózny Black Panther sa v ďalšej porcii lákavých záberov sústredí najmä na bájnu Wakandu a vnadí na tvrdý boj o kráľovský trón
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia