Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2017, 19:46
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Jeffrey Dean Morgan známy ako Negan zo seriálu Walking Dead by si rád zahral Batmana v pripravovanej komiksovke Flashpoint

FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložiť Uložené

Viete si brutálneho Negana predstaviť v úlohe maskovaného superhrdinu?

Herec Jeffrey Dean Morgan je známy predovšetkým zo seriálu The Walking Dead, kde stvárňuje postavu nemilosrdného Negana. Morgan však už hral aj postavu v DCEU, konkrétne v snímkach BvS: Dawn of Justice, kde si zahral Batmanovho otca, Thomasa Waynea, no ešte predtým sme ho mohli vidieť ako Komedianta v úspešnej komiskovke Watchmen. Ako sme sa už dozvedeli v článkoch tu a tu, je vysoko pravdepodobné, že Ben Affleck čoskoro zavesí kostým Batmana na klinec. Stále nie je isté, či sa objaví ešte v najbližšom projekte o Flashovi s názvom Flashpoint. Fanúšikov prirodzene zaujíma, či sa Affleck ešte posledný krát ukáže na filmovom plátne ako netopierí muž, alebo by sme už na jeho poste mali očakávať iného herca. Podľa ich reakcií na internete to však vyzerá, že by sa nevzpierali možnosti, ak by si Batmana zahral práve Jeffrey Dean Morgan, ktorý už raz stvárnil člena rodiny Wayneovcov. 

Morgan sa počas uplynulého víkendu nachádzal na udalosti s názvom Walker Stalker Con, kde mu bola položená otázka, či by prijal ponuku hrať v živom divadle. Nejakým spôsobom sa debata dostala až do bodu, kde sa Jeffreyho fanúšikovia spýtali na jeho názor ohľadom DC univerza, na čo herec odvetil: „Áno, je tu jedna úloha v DC univerze, o ktorú by som mal záujem." Herec sa už veľakrát predtým vyjadril, že by sa s radosťou obliekol do kostýmu Batmana, ak by mu to bolo umožnené. Krátko po oficiálnom ohlásení snímky Flashpoint vnadil Morgan fanúšikov DC, že práve jeho postava Thomasa Waynea sa stane ďalším Batmanom, pričom v jeho odkaze zahrnul aj herečku Lauren Cohen (The Walking Dead), ktorá v Dawn of Justice stvárnila postavu Marthy, Batmanovej matky. Aby toho nebolo málo, predstaviteľ Flasha, Ezra Miller, takisto vyjadril svoje nadšenie vidieť Jeffreyho Deana Morgana po svojom boku ako Batmana. Čo na to hovoríte vy, viete sa odosobniť a predstaviť si Morgana v kostýme Temného rytiera, alebo stále vidíte len toho nechutného a brutálneho Negana?

Jeffrey Dean Morgan známy ako Negan zo seriálu Walking Dead by si rád zahral Batmana v pripravovanej komiksovke Flashpoint
Zdroj: MovieWeb
Domov
Zdieľať
Diskusia