Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2017, 16:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák GuardiaN sa postaral o zrejme najlepší Counter Strike moment roku. V napätom kole nezaváhal a zakončil ho nožíkom

ŠPORT SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ladislav sa nezľakol ani početnej prevahy.

Dánske mesto Odense hostilo počas uplynulých dní jedno z najvýznamnejších herných podujatí tohto roku, pretože sa tam zbehla hráčska špička z Counter Strike: Global Offensive, aby si zmerala sily vo finálovom turnaji ESL Pro League Season 6. Medzi zúčastnenými tímami nechýbali ani známe mená ako SK Gaming či Faze Clan a práve v druhom menovanom tíme si svoje hráčske povinnosti plní aj najlepší slovenský hráč Ladislav „GuardiaN“ Kovács. Slovenský hráč prestúpil do tímu Faze Clan len začiatkom augusta, ale má za sebou spoločne so spoluhráčmi slušný rok a zakončili ho postupom do finále, kde si zmerali sily práve so spomínaným SK Gaming.

Finálové nešťastie však Faze Clan neopustilo ani tentoraz, ale práve GuardiaN sa zaskvel vo vypätom momente na poslednej mape, pretože pri skóre 15:12 zostal osamotený proti dvom hráčom SK Gamingu. Bomba bola síce položená, ale GuardiaN od nej bol ďalej a obaja hráči SK sa ju už chystali zneškodniť, pričom sa zakryli aj dymovým granátom. Vybavený iba pištoľou, Slovákovi odrazu došli náboje a musel sa vynájsť. Skočil do granátu a naslepo vytiahol nožík, s ktorým zneškodňujúceho FalleNa zabil. Nanešťastie, len tak predĺžil trápenie Faze Clanu, pretože SK Gaming napokon zápas zvládlo a zvíťazilo, ale komentátori boli vo vytržení a označili to za najlepší Counter Strike moment roku 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia