Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2017, 17:43
Čas čítania 0:00
Radka T.

Babičky a dedkovia ukazujú, že skvelý vkus nezávisí od veku. Ich štýlom sa môžu inšpirovať aj oveľa mladší ľudia

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Na štýlových seniorov si posvietil fotograf Ari Seth Cohen.

Skvelý a vycibrený štýl vôbec nemusí záležať od veku. Aj v našich končinách môžeme stretávať ženy i mužov vo vyššom veku, ktorých vkus možno len závidieť. Obdivovať sa dá aj v rámci blogu Advanced Style, kde babičky i dedkovia ukazujú svoj zmysel pre módu.

Za projektom stojí fotograf Ari Seth Cohen. No namiesto toho, aby sa zameral na mladé modelky či modelov, blúdi po uliciach New Yorku, kde hľadá najštýlovejších a najlepšie oblečených seniorov. Na Instagrame má vďaka tomu desiatky tisíc fanúšikov a faktom je, že na módnych kreáciách babičiek a dedkov je nielen čo obdivovať, ale dá sa nimi aj inšpirovať.

Pre Ariho bola a stále aj je veľkou inšpiráciou jeho babička, hlavne jej energia a postoj k životu. A tak sa zrodil jeho záujem zachytávať unikátny štýl zrelých ľudí. Navyše im chcel dať priestor, aký si podľa neho zaslúžia. „Všimol som si nedostatok starších ľudí v módnych kampaniach a na street stylových stránkach. Chcel som ukázať, že štýloví, kreatívni a vitálni môžu byť ľudia v každom veku,“ vysvetľuje Ari. Úspech jeho webu a záujem fanúšikov na sociálnych sieťach sú dôkazom toho, že mu to ide skvele.

Domov
Zdieľať
Diskusia