Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2017, 19:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor írskemu kartelu odkázal, nech si preňho prídu. Na súde kvôli nezaplatenej pokute sa zabavil aj na účet zvedavej sudkyne

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Bojovník sa kartelu rozhodne nebojí.

Neprejde snáď ani jeden týždeň bez toho, aby sa Conor McGregor nedostal do médií a samotný bojovník si svoju popularitu očividne užíva, čo opäť dokázal pred pár hodinami, keď sa dostavil na súdne pojednávanie. Conor ešte dávnejšie dostal pokutu za prekročenie maximálnej povolenej rýchlosti, keď v írskom Dubline jazdil výrazne rýchlejšie ako 100 kilometrov za hodinu, ale svoju pôvodnú pokutu vo výške 80 eur dlhší čas nezaplatil a následne sa ani trikrát nedostavil na súd. McGregor však napokon prišiel čeliť spravodlivosti a sudkyňa mu namiesto pôvodnej 80 eurovej pokuty vymerala trest vo výške 400 eur, čo Írovu peňaženku určite zabolí.

Následne mu vysvetlila, že musí dávať pozor aj na ostatných účastníkov cestnej premávky, čo McGregor zobral na vedomie a potom pokutu prijal. Sudkyňa ho však nenechala odísť bez zaujímavej otázky, pretože pri rozoberaní výšky pokuty sa Conora spýtala, či je pravda, že za jediný deň zarobil viac ako 110 miliónov eur, čím narážala na údajnú čiastku získanú zo súboja s Mayweatherom. Conor sa len uškrnul a povedal, že nezarobil 110 miliónov, ale rovno 140 miliónov. Sudkyňa teda bojovníkovi veľa problémov nenarobila a dostal dokonca možnosť zaplatiť pokutu pomocou splátkového kalendára, lenže kontroverznejšia časť prišla po východe zo súdu, kde už čakali novinári.

Samozrejme, prišla reč aj na medializovanú kauzu potýčky s príbuzným írskeho drogového kartelu. Kartel sa mal McGregorovi vyhrážať smrťou, ak im nezaplatí 900-tisíc eur, ale Conor na to pred novinármi zareagoval iba so slovami: „Come and get me!“ čiže „Príďte si po mňa!“. Mafiánom preto poslal jasný odkaz a uvidíme, či to trochu neprehnal.

Domov
Zdieľať
Diskusia