Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2017, 16:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit stihne pred Vianocami navštíviť spoločne s hosťami ako Rytmus či Kali šesť veľkých slovenských a českých miest

REFRESHER MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Už v piatok je na programe pražské Sasazu a hneď v sobotu Fabric v Ostrave.

Aj keď hráva Majk Spirit počas roka množstvo koncertov a nemôže chýbať ani na festivaloch pod holým nebom, v jeho závere má vo zvyku vrátiť sa do veľkých klubov, aby svojim fanúšikom ukázal, kam sa za 12 mesiacov posunul. Výnimkou nebude ani tento záver roka, kedy Speezy stihne odohrať ešte 7 vystúpení vo veľkých priestoroch v štyroch českých a troch slovenských mestách. 

Už zajtra - 1.12. nás čaká koncert v pražskom Sasazu, kde H16 zakaždým zožne veľký úspech a hneď v sobotu sa presunieme do klubu Fabric v Ostrave. V poslednej dobe sme si zvykli aj na formát hostí, ktorých si veľké mená na svoje shows pozývajú a výnimkou nie je ani toto krátke turné. V rámci neho sa môžete tešiť na viacero zásadných mien a snáď už môžeme prezradiť, že sa v Prahe okrem celej Jednašestky predstaví napríklad Rytmus, Čistychov či Celeste Buckingham. Viac informácií už nájdeš na oficiálnej udalosti a zvyšok aktualít budeme servírovať postupne. 

Majk Spirit stihne pred Vianocami navštíviť spoločne s hosťami ako Rytmus či Kali šesť veľkých slovenských a českých miest
Domov
Zdieľať
Diskusia