Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2017, 14:54
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Thanos bojuje proti Avengerom vo veľkolepom traileri pre Infinity War! Pripravte sa na najväčšiu komiksovú udalosť budúceho roka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ohromujúca bitka môže konečne započať.

Dlho sme čakali a dnešným dňom sme sa aj dočkali. Za tú dlhú dobu sme vám priniesli množstvo informácií, v ktorých sme po kúskoch odhaľovali informácie zo zákulisiaobrovské množstvo potvrdených postáv a dokonca aj predpokladaný opis prvého traileru. Čo nás všetkých ale po kadencii noviniek k Avengers: Infinity War najviac zaujímalo bola hlavne debutová upútavka. Poďme sa teda na ňu spoločne pozrieť!

Očakavánú komiksovku režíruje bratské duo Anthony a Joe Russo (Winter Soldier, Civil War) podľa scenára Christophera Markusa a Stephena McFeelyho (celá trilógia Captain America) a vo filme uvidíme hercov, ako Josh Brolin (Thanos), Chris Hemsworth (Thor), Sebastian Stan (Bucky/Winter Soldier), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Jeremy Renner (Clint Barton/Hawkeye), Chris Evans (Captain America/Steve Rogers), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Scarlet Witch), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Paul Bettany (Vision), Chadwick Boseman (T'Challa/Black Panther), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man), Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Karen Gillan (Nebula), Vin Diesel (Groot), Tom Holland (Peter Parker/Spider-Man), Bradley Cooper (Rocket), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Benedict Wong (Wong), Pom Klementieff (Mantis), Jon Favreau (Happy Hogan), Benicio Del Toro (The Collector), Gwyneth Paltrow (Pepper Potts), Danai Gurira (Okoye), M'Baku (Winston Duke), Wong (Benedict Wong), Don Cheadle (James Rhodes/War Machine), Anthony Mackie (Sam Wilson/Falcon) a ďalších.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 26. apríla (dubna) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna. Čo hovoríte na trailer? Rozhodne sa s nami podeľte o vaše názory v komentároch.

Thanos bojuje proti Avengerom vo veľkolepom traileri pre Infinity War! Pripravte sa na najväčšiu komiksovú udalosť budúceho roka
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia