Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 20:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Otisov a Grimasov album je špinavý jak striekačky na schodoch. Počúvaj kompletne všetky ukážky z projektu Spirit Music

HUDBA
Uložiť Uložené

Dvaja členovia H16 dali dohromady spoločný album vo formáte jeden MC a jeden hudobný producent.

Mnoho z vás už určite vie, že album Špina pôvodne nemal byť albumom, ale len krátkym EPčkom so zopár skladbami výhradne v réžii Otisa a Grimasa zo Spirit Music. V konečnom dôsledku sa však ukázalo, že si hudobne veľmi slušne rozumejú a s končiacim sa rokom stihli dať dohromady jedenásť plnohodnotných veci, čo už môžeme s čistým svedomím považovať za plnohodnotný albumový počin

Otis nám predstavil viacero ukážok vrátane poslednej spolupráce s Pil C-m a teraz sa spoločne s Grimom rozhodli vydať aj prierez všetkými ukážkami so symbolickou dĺžkou 4:20, čo s prihliadnutím na dizajn coveru skutočne náhodou nebude. Máme však možnosť počuť, že obaja robia to, čo im ide najlepšie a Otecko sa dokonca od svojho druhého sóla v tom "novom" muzikálnejšom autotune rape prepletenom tvrdým flowom a punchlines ešte posunul. Viac už ale v samotnom snippete, kde okrem mnoha iného Otis odhaľuje track Boris Kollár, na ktorý som sa po pohľade na tracklist veľmi tešil.

Domov
Zdieľať
Diskusia