Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 15:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ búra klub za klubom a v ceste mu stojí už len bratislavská Hant Aréna. Čaká vás špeciálna show a hostia ako Rytmus, Spirit či Kali

REFRESHER SEPAR
Uložiť Uložené

Po Rytmusovi sa obrovskú halu pokúsi vypredať aj člen DMS.

Ešte v priebehu festivalovej sezóny sa medzi fanúšikov dostal Separov album Pancier, ktorý však už máš zaručene veľmi dobre napočúvaný a nie je potrebné ho ďalej predstavovať. Člen DMS ho dokázal dať dokopy za pár krátkych mesiacov, no na oddych zatiaľ čas nemal, keďže po koncertoch pod holým nebom okamžite rozbehol klubovú Pancier Tour s jedenástimi zastávkami primárne vo veľkých priestoroch, resp. spádových oblastiach. 

Po skoro dvoch mesiacoch sa pomaly dostávame do finálne, pričom je v pláne ešte najväčšia zastávka v bratislavskej Hant Aréne spojená s krstom. Okrem samotného Panciera sa v niekoľkotisícovej hale predstaví aj množstvo hostí vrátane Majka Spirita, Dameho či Rytmusa a môžete sa tešiť na vystúpenie v podaní Kaliho, Nerieš, Elpeho aj DJa Wicha. 

 

Tešiť sa teda môžete nielen na atraktívnych hostí ale aj ich nadupané špeciálne vystúpenia pripravené výnimočne pre Pancier Tour. Organizácia prebieha pod taktovkou šikových ľudí z Evency, ktorí vždy v prvom rade dbajú na komfort návštevníkov. Čo sa týka vstupeniek, tie miznú veľmi rýchlo a je veľká pravdepodobnosť, že si už na mieste lístok nezakúpiš, a tak odporúčame čo najskôr nabiehať na ticketportal.sk, kde nájdeš posledných pár desiatok. Celú tour ešte Separ zakončí 1.12. v Prievidzi. 

Separ búra klub za klubom a v ceste mu stojí už len bratislavská Hant Aréna. Čaká vás špeciálna show a hostia ako Rytmus, Spirit či Kali
Domov
Zdieľať
Diskusia