Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2017, 17:37
Čas čítania 0:00
Marek R.

Najkrajšou ženou na svete sa stala Indka Manushi Chhillar. Vo veľkom finále porazila svojich 117 súperiek

REFRESHER
Uložiť Uložené

Študentka medicíny zaujala porotu hlavne svojou odpoveďou na otázku, ktoré povolanie na svete by malo byť najlepšie finančne ohodnotené a prečo.

Tak ako každý rok, tak aj dnes, 18. novembra v sobotu, sa konala prestížna súťaž krásy s názvom Miss World 2017. Tento rok sa 118 krásnych žien zo všetkých kútov sveta sústredilo v meste Sanya v Číne, aby zabojovalo o vytúženú korunku krásy. Konkurencia bola naozaj veľká, a tak vás určite zaujíma, ktorá kráska sa stala víťazkou. Nebudeme vás dlho naťahovať. Najkrajšou ženou planéty sa stala iba 20-ročná Manushi Chhillar z indického štátu Haryana a korunka krásy sa tak po dlhých 17 rokoch vracia naspäť do tejto krajiny.

Študentka medicíny zaujala porotu hlavne svojou odpoveďou na otázku, ktoré povolanie na svete by malo byť najlepšie finančne ohodnotené a prečo. Odpovedala, že tým povolaním je úloha matky, keďže tá jej bola pre ňu obrovskou inšpiráciou. Taktiež odkázala, že nie je to vždy len o peniazoch, ale hlavne o láske a rešpekte. A aby toho nebolo málo, po vyštudovaní by rada otvorila neziskové nemocnice v odľahlých oblastiach.

Na druhom mieste skončila Andrea Meza z Mexika, bronz sa ušiel Stephanie Hill z Anglicka. Naša Hanka Závodná sa nedostala do top 40, ale skončila medzi najlepšou dvadsiatkou v kategórii Beauty With a Purpose.

Domov
Zdieľať
Diskusia