Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 14:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž predstieral vlastnú vraždu, aby dokázal, že ho chce manželka zabiť. Objednala si zabijaka za smiešnych 2-tisíc dolárov

ZAUJÍMAVOSTI VRAŽDA
Uložiť Uložené

Ramon prešiel svojej vraždiacej manželke cez rozum.

Až polovica všetkých manželstiev v súčasnosti končí rozvodom, ale ak sa jednému z partnerov na samotné rozvodové konanie čakať nechce, existuje viacero spôsobov, ako sa svojho manžela či manželky zbaviť. Nepríjemne sa o tom presvedčil aj Ramon Sosa, ktorý sa pred šiestimi rokmi vydal za svoju vysnívanú ženu Mariu a ich vzťah vyzeral dlhé roky idylicky, lenže postupom času sa začal rozpadávať a napokon to dospelo do bodu, že ho Maria nevedela vystáť a namiesto rozvodu si rovno objednala jeho vraždu. Maria na vražde chcela aj slušne ušetriť, pretože nájomného vraha našla za smiešnych 2-tisíc dolárov, avšak ani v najhoršom sne nečakala, že zabijak bude kamarátom jej manžela a všetko mu vyrozpráva.

Dvaja muži potom vymysleli prefíkaný plán, ako policajtom dokázať, že Maria je schopná aj vraždiť, a tak Ramon zašiel na policajnú stanicu a v spolupráci s policajtmi predstieral vlastnú vraždu. Na fotografiách ležal vo vykopanej jame s krvavou stopou po guľke v jeho hlave, čo Marii stačilo ako dôkaz a zabijak sa mohol tešiť na svojich 2-tisíc dolárov. Maria však nečakala, že onedlho si pre ňu prídu policajti a zatknú ju za objednanie vraždy, pričom súd ju už stihol odsúdiť na 20 rokov väzenia. Radšej sa teda oplatí počkať na rozvod, ako riešiť vzťahové nezhody radikálnejšie.

Odporúčané
Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli 24. apríla 2024, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia