Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 20:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

The Weeknd sa so Selenou rozišiel cez mobil. Bieber mu nevadil, aj keď ho speváčka stále ľúbila

JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ THE WEEKND
Uložiť Uložené

Rozchod Seleny a Weeknda sa stále zamotáva.

Na internet sa postupom času dostávajú nové a nové informácie o tom, ako mal prebiehať rozchod Seleny Gomez s The Weekndom a akú rolu v ňom zohrával Justin Bieber. Na prekvapenie mnohých fanúšikov, vzťah neukončila Selena, ale práve The Weeknd a dokonca to neprebehlo ani len z očí do očí, pretože dvojica sa mala na rozchode dohodnúť cez mobil. Spevák mal už dlhší čas pocit, že z ich vzťahu začala miznúť vášeň, a tak to mal byť napokon aj skutočný dôvod, prečo sa so Selenou rozišiel, avšak svoju úlohu si určite zahral aj Justin Bieber.

Hneď po rozchode bol Justin so Selenou viackrát zahliadnutý a ani jeden z nich neskrýval nadšenie z toho, že spolu trávia čas, pričom ich vzájomný kontakt mal nabrať obrátky po tom, čo Selena v lete podstúpila transplantáciu obličky. Justin sa o ňu začal opätovne výraznejšie zaujímať a trávili spolu viac času, zatiaľ čo The Weeknd bol zaneprázdnený a kvôli rozdielnym povinnostiam začal so Selenou tráviť oveľa menej času. The Weeknd pritom vedel o tom, že jeho priateľka trávi veľa času s Justinom, ale údajne mu to nevadilo, aj keď Bieberovi nedôveroval.


Napokon bolo zrejme najrozumnejšie vzťah ukončiť, pretože informácie zo zákulisia hovoria o tom, že Selena Justina nikdy neprestala ľúbiť a ich vzťah spred pár rokov v nej zanechal obrovskú citovú väzbu. V súčasnosti je tak na ťahu práve speváčka, pretože Justin by sa k nej veľmi rád vrátil, ale ona si zatiaľ nie je úplne istá, či sa chce opäť vrhnúť do vzťahu, alebo si dlhší čas užiť život slobodnej žey. Vzťah s Weekndom však nemal skončiť v zlej atmosfére, pretože obaja spolu občas komunikujú a nepanuje medzi nimi žiadna nevraživosť.  

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07


Domov
Zdieľať
Diskusia