Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017, 14:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Stanicu metra premenili na fejkový Apple obchod a ľudia čakali v rade, aby si kúpili nový iPhone. Vnútri ich prekvapili len prázdnou taškou

ZAUJÍMAVOSTI APPLE
Uložiť Uložené

Spoločnosť Apple nemala s obchodom nič spoločné.

Jeden z najznámejších obchodov spoločnosti Apple stojí na 5th Avenue v americkom New Yorku, avšak momentálne prechádza populárna sklenená kocka rekonštrukciou, a tak si partia komikov povedala, že nachytajú obyvateľov mesta falošným Apple obchodom. Vybrali si náhodnú stanicu metra, do ktorej sa dá dostať prostredníctvom výťahu obklopeného sklenenými stenami, osadili ju logami Apple a ku vchodu postavili niekoľko dobrovoľníkov v tričkách Apple zamestnancov, aby zmiatli ľudí.

Ďalší 50 dobrovoľníci sa postavili do rady, aby vytvorili dojem toho, že o nový iPhone je na ulici obrovský záujem a docielili presne to, že zmätení ľudia nielenže vchádzali do výťahu s nádejou na nový smartfón, ale viacerí okoloidúci sa rozhodli postaviť do rady a počkať si aj zopár hodín na to, aby ich pustili dnu. Fenomén s názvom Apple preto na uliciach New Yorku nesklamal a očividne stačí kdekoľvek umiestniť logo tejto spoločnosti na to, aby ľudia húfne uverili tomu, že Apple si len pripravilo špeciálnu udalosť.   

Domov
Zdieľať
Diskusia