Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2017, 13:16
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

John vraj zabil už 19 mimozemšťanov a jeho manželku donútili levitovať. Jeho ranč je plný paranormálnych javov, teraz ho predáva

ZAUJÍMAVOSTI UFO
Uložiť Uložené

Muž menom John Edmonds z Arizony tvrdí, že na jeho dom neustále útočia mimozemšťania.

Muž menom John Edmonds sa už roky sťažuje na paranormálne aktivity terorizujúce jeho ranč v Arizone. A tak sa ho rozhodol predať. Ranč s 9,67-akrovým pozemkom ponúka za päť miliónov dolárov a jeho dôvody sú naozaj pozoruhodné a čiastočne i znepokojujúce. Na ranči menom Stardust vraj John už zavraždil devätnásť mimozemšťanov, a to so samurajským mečom z jeho zbierky. Tí sa vraj snažia neustále zabiť jeho rodinu a zničiť všetko, čo kedy dosiahol. John dokonca tvrdí, že sa pokúsili uniesť jeho manželku. Vraj začala levitovať počas spánku, následne ju dotiahli na parkovisko a chceli ju napchať do akéhosi zariadenia, pravdepodobne mimozemskej lode.

Jedno zo zranení, ktoré mali Johnovi spôsobiť mimozemšťania.

Takéto problémy však John zažíva už od roku 1995, kedy sa na ranč prisťahoval. Túžil po pokojnom živote s jeho koňmi, no vraj ho jednoducho neustále tyranizujú podozrivé paranormálne aktivity. "Už v deň, keď sme sa prisťahovali sme tušili, že tu niečo nie je v poriadku." Jeho dom je vraj obklopený náhodne sa otvárajúcimi portálmi. Najnebezpečnejšie je podľa Johna osobné stretnutie s mimozemskými entitami, vtedy ich treba jednoducho zničiť. Sú však veľmi rýchli a silní, no John má pre nás našťastie pripravený recept a ten pozostáva z popravy jedným sekom. Akonáhle totiž mimozemšťana nezabiješ, no spôsobíš mu bolesť, začne byť agresívnejším a volať po pomoc "kdesi domov."

Na tejto Johnovej fotke sa má nachádzať portál a dve postavy v kapucniach. Ak ich nájdeš, napíš nám do komentárov, my totiž máme problémy.

Domov
Zdieľať
Diskusia