Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2017, 14:26
Čas čítania 0:00
Radka T.

Nahú modelku, ktorá cvičí jogu, sleduje už 700-tisíc ľudí. Jej odvážne zábery nesú dôležité posolstvo

NAHOTA
Uložiť Uložené

Modelka ľuďom odkazuje, že všetci sme krásni a so svojím telom môžeme robiť úžasné veci.

Na Instagrame sa každý snaží prezentovať v tom najlepšom svetle, a preto je plný atraktívnych fotografií či videí. Ale vidieť fotografie kompletne nahej osoby je už o niečom inom. Takýmito zábermi sa hrdí modelka a umelkyňa, ktorá vystupuje pod psuedonymom Nude Yoga Girl. A a ako už názov vypovedá, jej doménou sú nahé zábery z toho, ako cvičí jogu. 

Pravdaže, detailný pohľad na intímne partie na profile Nude Yoga Girl nečakaj. Všetky snímky sú urobené decentne a umelecky, skrátka tak, aby nepôsobili vulgárne a aby nikoho nepohoršovali.

To, že sa ľudom tento počin páči, demonštruje aj počet followerov. Tých je momentálne 700-tisíc, ale nie je vylúčené, že ich počet bude stúpať raketovou rýchlosťou. Fotografie odvážnej modelky zdieľajú najmä ženy, a to všetkých možných tvarov. Páči sa im totiž posolstvo spomínaného profilu, ktorým je, aby sme prijali svoje telo také, aké naozaj je, ale tiež je to o oslave vlastného tela. 

Odporúčané
VIDEO: Tisícky nahých ľudí si naraz ľahli na pláž. Netradičnou formou chceli upozorniť na vážnu tému VIDEO: Tisícky nahých ľudí si naraz ľahli na pláž. Netradičnou formou chceli upozorniť na vážnu tému 29. novembra 2022, 16:44

„Kedysi bolo mojím problémom, že som neustála videla na svojom tele chyby, a to mi znemožňovalo mať rada samu seba,“ priznala modelka a vášnivá fotografka. Princípom jej projektu je inšpirovať ľudí, aby si uvedomili, že všetci sme krásni a so svojím telom môžeme robiť úžasné veci

Ľudia sú totiž neustále s niečím nespokojní, hlavne s nedostatkami týkajúcimi sa ich vzhľadu a postavy. Cieľom Nude Yoga Girl je pozdvihnúť sebavedomie tým, že modelka bez zábran odhaľuje svoje partie. Ženy po celom svete sa k tomu odkazu pridávajú pomocou rovnemenného hashtagu.

„Účet je anonymný, ale stále chcem byť nablízku pre mojich followerov,“ vyjadrila sa v jednom rozhovore. Najprv začínala s pomocou priateľa, pričom prvé fotky boli výlučne čiernobiele. Potom prešla na farebné snímky a netají sa používaním Photoshopu, ktorým retušuje hlavne bradavky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia