Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 12:43
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

S Prieskumníkom sa dá vybabrať! Za pár minút si vieš prinavrátiť predchádzajúci obsah

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Diera v systéme Facebooku je našou spásou.

Strácať reči o tom, že Prieskumník nemá väčšina ľudí rada a zostane tu ešte minimálne niekoľko mesiacov (možno navždy), nemá zmysel, pretože sme tak spravili už tu. Rozdelenie feedu na Novinky a Prieskumník sa mnohým skrátka nepozdáva z viacerých dôvodov, no Slováci už prišli na spôsob, ako s celou aktualizáciou Facebooku vybabrať. Na všetko upozornili blog mindshare.sk a portál omediach.com.

Vytvor si zoznam priateľov

Nejde práve o konvenčné riešenie, no ak si dáš trošku práce, tvoj obsah sa môže stať ešte lepším, než bol pred samotným pridaním aktualizácie. Postavíme si totiž úplne vlastný feed, a to vďaka funkcii Zoznamy priateľov. Funkcia má byť pôvodne používaná na niečo úplne iné, to však nebráni, aby sme si v nej postavali vlastný obsah.

S Prieskumníkom sa dá vybabrať! Za pár minút si vieš prinavrátiť predchádzajúci obsah

Po kliknutí na Zoznamy priateľov ťa hodí na zoznam navrhovaných alebo predvytvorených zoznamov z tvojej firmy, z tvojho okolia či zo záujmovej skupiny. Dôležité tlačidlo sa však nachádza hore, a to + Vytvoriť zoznam. Stačí zadať Názov zoznamu a pridať aspoň jedného Člena.

Pridaj svoj obľúbený obsah

Facebook navádza na používateľov, no môže ísť aj o stránky. Po kliku na Vytvoriť ťa systém presunie do akejsi skupiny, do takzvaného Zoznamu priateľov, kde sa nachádzajú príspevky od členov, ktorí sa v danej skupine nachádzajú. Sú to používatelia alebo stránky. Pridať si môžeš kohokoľvek a kedykoľvek a jeho príspevky sa ti v danej skupine zobrazia. Žiadne iné. Navyše, druhá strana ti nemusí dať žiadne povolenie, skrátka sa len na príspevky prihlásiš aj v Zozname priateľov.

S Prieskumníkom sa dá vybabrať! Za pár minút si vieš prinavrátiť predchádzajúci obsah

Zobrazovať sa ti bude len to, čo sám chceš

Zoznam pridaných stránok a používateľov môžeš nájsť vpravo hore a je možné ho kedykoľvek upraviť. Ak si teda nájdeš pár minút a do Zoznamu priateľov alias feed podľa teba nahádžeš ľudí a stránky, ktoré ťa zaujímajú. Pomocou staršej funkcie si vytvoríš vlastný prúd obsahu, ten si môžeš pohodlným spôsobom regulovať. Navyše, cez rovnaké možnosti si vieš vybrať z už lajknutých stránok a nemusíš všetko po jednom vypisovať. A z Domovu/Home sa do vlastného feedu dostaneš len jedným klikom. Rovnako ako do Prieskumníka.

Domov
Zdieľať
Diskusia