Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017 o 11:11
Čas čítania 0:00
Radka T.

Krásna Vivian vyrástla v sýrskom utečeneckom tábore. Dnes dobýja Hollywood

HOLLYWOOD SÝRIA
Uložiť Uložené

Život sa s Vivian nemaznal, teraz však zažíva ohromný úspech a uznanie.

Jej detstvo nebolo prechádzkou ružovou záhradou, no dospelosť jej to vynahradila. Kráska Vivian Nouri vyrastala v sýrskom utečeneckom tábore, no dnes sa jej meno začína v Hollywoode skloňovať čoraz častejšie.

Z jej príbehu naskakuje husia koža. Vivian ešte nebola na svete, keď dom jej rodiny v Iraku zničila počas kurdského povstania bomba. Státisíce Kurdov v roku 1991 utiekli pred násilím a k nim sa pripojila aj Vivianina mama. Cestou peši do Iránu však skončila spolu so svojimi dvomi dcérami v sýrskom utečeneckom tábore. Tam sa narodila Vivian, ktorá v provizórnych podmienkach prežila prvé roky svojho života.

Jej sestra Jenifer pre portál Unilad opísala, ako kedysi žili v stane, pričom ich mama prešla každý deň dlhú cestu, aby mohla ísť nabrať vodu. „Mama je našou veľkou inšpiráciou. Vždy sme robili veľké veci, a to všetko vďaka nej,” vyznala sa. V tábore žila rodina do roku 1995, kým nezískali štatút utečeniek na Novom Zélande, ktorý doteraz nazývajú svojím domovom. V tom čase bolo prioritou pre ne postaviť sa na nohy a začať normálne žiť, nie to ešte snívať o Hollywoode.

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

Lenže malá Vivian si pospevovala už od malička, a tak sa dalo čakať, že sa z nej stane speváčka. Exotická Vivian dokonca tvrdí, že keď mala 15 alebo 16 rokov, vystupovala aj pre premiéra. Nakoniec v nej dozrelo rozhodnutie opustiť život na Novom Zélande. Vo februári tohto roka opustila štúdium informačných technológií a odišla do Los Angeles.

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

Prelomový moment v jej živote nastal, keď jej zavolali z Paramount Pictures. Jej úlohou bolo napísať pieseň pre jednu z filmových scén. Nakoniec sa dozvedela, že bude súčasťou soundtracku k novému hollywoodskemu filmu Daddy´s Home 2.

Odporúčané
REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov REPORTÁŽ: Boli sme v Holíči, kde nakrúcajú hollywoodsky film. Okolo zámku je ostnatý plot, videli sme prípravu scény aj hercov 1. mája 2024 o 15:00

Aj napriek tomuto veľkému úspechu Vivian všade hovorí, že nezabúda na pokoru. „Som na dobrom mieste a poznám tých správnych ľudí, no ostávam skromná,” vyhlásila.

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

 

A post shared by Nouri (@nouri) on

Domov
Zdieľať
Diskusia