Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2017, 9:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muža s nálepkou "Milujem ketamín" na aute chytili s bielym práškom aj stovkami tabliet extázy. Policajtom prácu výrazne uľahčil

ZAUJÍMAVOSTI POLICAJT
Uložiť Uložené

Holandský nešťastník doplatil na vlastnú hlúposť.

Holandskí policajti zrejme ešte nikdy nikoho nezatkli tak jednoducho, ako sa im to podarilo minulý víkend v meste Geertruidenberg. Hliadka stojaca pri ceste si nemohla nevšimnúť auto, ktorého zadné sklo zdobili nálepky ako „I love ketamine“, čiže „Milujem ketamín“, a „Keta“, čo policajtov rýchlo zaujalo a vydali sa vodiča zastaviť. Ketamín je pritom látka používaná najmä v medicíne a vďaka svojim halucinogénnym a tlmivým účinkom je vyhľadávanou drogou. Po konfrontovaní šoféra zostali policajti prekvapení, keď im bez odvrávania vydal štyri balíčky plné bieleho prášku a priznal sa, že ketamín skutočne miluje.

Policajti potom auto ešte aj prehľadali a objavili v ňom ďalšie vrecúška ketamínu a okrem toho aj stovky tabliet extázy, takže vodič si zarobil na poriadny problém a tak skoro sa ku ketamínu nedostane, pretože už má na krku obvinenie a pri pohľade na väčšie množstvo drogy ho neminie ani väzenie. Nevedno, prečo mal potrebu svoju lásku k drogám vyjadrovať verejne prostredníctvom nálepiek, ale veľmi kruto sa mu to vypomstilo.


Domov
Zdieľať
Diskusia