Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 17:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vtipní, kreatívni a atraktívni muži dokážu ženy privádzať k najlepším orgazmom. Vernosť a citlivosť je lákavejšia než mužnosť

ZAUJÍMAVOSTI ORGAZMUS
Uložiť Uložené

Štúdia sa zamerala na jednu z najkomplexnejších ženských záležitostí.

Za ženským orgazmom sa skrýva hotová veda. Výskum publikovaný v žurnále Socioaffective Neuroscience & Psychology odhalil, že vtipní, kreatívni a citliví muži sú pre väčšinu žien kľúčom k najlepším orgazmom. Štúdie sa zúčastnilo 103 nezadaných žien vo veku od 20 do 69 rokov a pozostávala zo 71-minútového dotazníka o ich sexuálnej minulosti. Výskumníci chceli zistiť, ktoré charakteristické črty spôsobujú ženám najväčšiu mieru potešenia pri orgazme. Vďaka detailnému dotazníku prišli k záveru, že základom najlepšieho orgazmu pre ženy je súbor vlastností, ktoré ženám umožňujú uvoľniť sa a zažiť s partnerom emocionálnu blízkosť.

Ženy dokázali lepšie oceniť emocionálnu investíciu a príťažlivosť, takže vernosť, pozornosť a citlivosť znamenajú viac ako drsnosť či mužnosť. Príťažlivosť však nesúvisí čisto len s príjemným vonkajším vzhľadom, ale ide o komplexný systém. Na druhej strane, vo výskume sa objavilo aj zopár dier, pretože výskumníci nedokázali identifikovať jednu najhlavnejšiu vlastnosť, ktorá by mala spôsobovať najlepší orgazmus, a tak je možné, že súbor vlastností ako kreativita či zmysel pre humor len prispieva do celkového vnímania atraktivity a zvyčajne je vysoká príťažlivosť priamo prepojená s vyššou pravdepodobnosťou orgazmu.  

Odporúčané
„Orgazmus je intenzívnejší a výstrek silnejší.“ Masáž prostaty ti zaručí dvojité vyvrcholenie. Ako na to? „Orgazmus je intenzívnejší a výstrek silnejší.“ Masáž prostaty ti zaručí dvojité vyvrcholenie. Ako na to? 27. januára 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia