Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2017, 17:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Turisti na najvyššom anglickom vrchu vyfajčili marihuanu a potom nevedeli zísť dole. Na pomoc si zavolali horských záchranárov

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Bizarný príbeh z Anglicka zaskočil aj policajtov.

Horskí záchranári z Anglicka majú za sebou ťažké chvíle, pretože po nedávnom prípade piatich turistov na najvyššom vrchu celej krajiny Scafell Pike museli skloniť hlavy do rúk. Polícia dostala v podvečerných hodinách hlásenie o tom, že turisti po výstupe na vrch vyfajčili marihuanu a dostali sa do stavu, v ktorom nedokázali ani len kráčať, a tak museli zavolať pomoc.


Policajti okamžite zalarmovali horskú záchrannú službu a turisti boli v priebehu dvoch hodín dopravení späť do bezpečia, lenže polícia z Cumbrie nezabudla o svojej najnovšej operácii pripojiť príspevok na sociálnej sieti a užívatelia pod ním nemohli prestať kritizovať konanie nezodpovedných turistov. Navrhovali, aby si turisti zaplatili celý výjazd záchranárov, ale zatiaľ neboli zverejnené žiadne bližšie informácie o tom, že by to od nich polícia požadovala. Policajti tiež dodali, že nikoho z turistov nezatkli, takže užívanie marihuany im prešlo bez trestu, ale doma na nich zrejme hrdí nebudú.

Domov
Zdieľať
Diskusia