Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2017, 10:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda je v zóne a predstavuje prvý videoklip z chystaného albumu Pouliční Ekonomická 3

HUDBA
Uložiť Uložené

Ostravský raper prekvapuje oznámením ďalšieho sólového projektu, ktorý uzrie svetlo sveta v budúcom roku.

Sergei Barracuda aktuálne zažíva výborné obdobie a ak sleduješ jeho sociálne siete, teda primárne instagram, máš možnosť vidieť, že sa venuje aktívne športu a hlavne tvorbe novej hudby. A dlhodobo dokonca aj ako producent. Spoločne s chalanmi z Azurit Kingdom sa zároveň chystá na obrovskú AK X Tour pri príležitosti desaťročného jubilea existencie. Celá organizácia prebieha v réžii ostravského zoskupenia, a tak sa môžete tešiť na obzvlášť kvalitný zvuk počas špeciálnej 90 minútovej show, kde zaznejú legendárne staré veci aj nové hity. Na svoje si teda prídeš aj v prípade, že si AK objavil len nedávno. Viac o tour sa už ale dozvieš z tohto článku
 
Sergei Barracuda dnes dokazuje svoju výbornú formu a predstavuje nám novinku s názvom V zóne, ktorá je zároveň prvou plnohodnotnou ukážkou z nového projektu. Ide o tretie pokračovanie kultovej série albumov s titulom Pouliční ekonomická, ktoré sa medzi fanúšikov dostane v budúcom roku. Viac informácií žiaľ zatiaľ nemáme, no budeme pevne dúfať, že sa ho dočkáme ešte v prvej polovici roka. Dnešná skladba prichádza hneď aj s videoklipom, o ktorý sa režisérsky postaral The most legendary Romeo, autor vizuálu k veci Dáva mi. Čo sa týka hudobnej produkcie, tú doplnil Dinnero Gotti a tu je samotný výsledok.  
 

Domov
Zdieľať
Diskusia