Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2017, 11:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Azurit Kingdom mapuje 10 rokov svojej tvorby atmosférickým videom. Príď na AK X Tour a vychutnaj si vystúpenie, na ktoré sa nezabúda

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sergei Barracuda a Pastor sa od druhej polovice októbra predstavia v 10 mestách pri príležitosti výročia.

Už pred približne mesiacom sme vás informovali o tom, že chalani z Azurit Kingdom chystajú na jeseň tohto roka obrovské prekvapenie v podobe špeciálneho turné, ktoré organizujú sami pri príležitosti osláv desiatich rokov existencie. Toto krásne jubileum je ideálnou možnosťou pre Sergeia Barracudu, Pastora a DJa Bussyho, aby ukázali fanúšikom svoje schopnosti a zároveň im poďakovali za dlhoročnú priazeň. AK X turné si ostravské zoskupenie zorganizovalo vo vlastnej réžii a vďaka vopred pripravenému konceptu  sa môžete těšiť na nadupané živé vystúpenia, počas ktorých zaznejú všetky hity od roku 2010 až po súčasnosť. Na svoje si teda prídu tí najskalnejší, no aj tí, ktorí Azurit Kingdom sledujú len krátko. 

Tešiť sa môžete na 10 veľkých zastávok v spádových oblastiach, pričom až na tú bratislavskú sú všetky české. Na organizácii sa pracovalo celé leto a výsledkom sú 90 minútové vystúpenia na vlastnom stagei, s na mieru postaveným zvukom a svetlami. Samozrejme nemôže chýbať ani VIP zóna pre komfort. Kapacita celej AK X Tour je však veľmi obmedzená a do predpredaja pôjdu kompletne všetky lístky, a tak odporúčame zakúpiť si ich už teraz v sieti Ticketportal.cz. Výnimkou je Bratislava, pre ktorú sa lístky predávajú na Ticketportal.sk. AK teraz vydáva aj atmosférické promo video z dielne Mareka Tomíčeka.

Termíny AK X Tour:

20.10. Kroměříž - Slady 
21.10. Bratislava - Nu Spirit
27.10. Litoměřice - Cloud
3.11. České Budějovice - K2
10.11. Pardubice - Hobe
11.11. Olomouc - Sklub
17.11. Praha - Uhelna
24.11. Plzeň - Buena Vista
25.11. Brno - Fléda
1.12. Ostrava - Marley

Azurit Kingdom mapuje 10 rokov svojej tvorby atmosférickým videom. Príď na AK X Tour a vychutnaj si vystúpenie, na ktoré sa nezabúda
Domov
Zdieľať
Diskusia