Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 0:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Temná nočná mora Mother! od Darrena Aronofskeho nemilosrdne rozdelila divákov aj kritikov. Na Slovensku sa jej dočkáme už v októbri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nevieme ako vy, ale my sa tešíme!

Mother! od Darrena Aronofskeho bude poriadne intenzívny zážitok. Ale už teraz sa môžeme pripraviť na fakt, že divákov bude táto snímka brutálne rozdeľovať. Po premiére v Benátkach a následne v USA si film odniesol pozitívne recenzie aj tvrdenia, že ide o najambicióznejší/najriskantnejší/najautorskejší štúdiový film od smrti Stanleyho Kubricka. Na druhej strane sa však našlo mnoho divákov, ktorí po skončení pískali, bučali a režisérovi adresovali aj nejaké tie drsnejšie slová. CinemaScore, ktorá pravidelne nabáda divákov, aby film oznámkovali, priniesla správu, že Mother! od nich schytala najhoršie možné hodnotenie (F). Toto všetko samozrejme budí mimoriadnu zvedavosť a my sa už nemôžeme dočkať, kedy si Mother! vychutnáme aj v našich kinách.

O kontroverzné reakcie zrejme nebude núdza. Pôvodne u nás mala snímka štartovať 2. novembra (listopad), napokon sa jej dočkáme už 19. októbra (říjen) 2017 (pre nedočkavých pripájame našu recenziu). V Aronofskeho novinke uvidíme Jennifer Lawrence, Javiera Bardema, Eda Harrisa, Michelle Pfeiffer, Domhnalla Gleesona, Briana Gleesona či Kristen Wiig. Príbeh sa bude točiť okolo manželského páru (Lawrence a Bardem), do ktorého života zasianu záhadní cudzinci (Pfeiffer a Harris). Vychutnajte si nový trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia