Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2017, 20:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vlk z Wall Street musel Leonarda DiCapria učiť, ako sa správať pod vplyvom drog, pretože herec vraj návykové látky nikdy nevyskúšal

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Jordan Belfort dal Leonardovi ozajstný tréning drogového správania.

Film Vlk z Wall Street v hlavnej úlohe s Leonardom DiCapriom spôsobil v roku 2013 obrovskú mániu. Leonardo zahral úlohu Jordana Belforta, skutočného Vlka z Wall Street, tak famózne, že sa mnohé scény z filmu stali doslova kultovými a práve Belfort v nedávnom rozhovore pre New York Post prezradil zopár zaujímavostí z natáčania. Belfort v minulosti strávil 22 mesiacov vo väzení za pranie peňazí a podvody s akciami, ba dokonca bol na pokraji smrti po predávkovaní drogami, ale v súčasnosti sa snaží napraviť svoju povesť a ľuďom opäť pomáhať.

V rozhovore prišla reč aj na scény, v ktorých musel brať Leonardo drogy, či už kokaín alebo tabletky s názvom Quaaludes, a Jordan prezradil, že herec nikdy pred natáčaním žiadne návykové látky nezobral. DiCaprio bol v oblasti drog taký neskúsený, že mu Jordan musel ukazovať, ako sa človek správa pod ich vplyvom, a tak vznikli aj dodnes nezverejnené nahrávky, na ktorých Leo a Jordan prechádzajú po miestnosti na štyroch a z úst im tečú sliny. V jednej chvíli ich dokonca pristihol aj Leonardov otec a po zazretí toho, čo na podlahe obaja robili, sa poriadne čudoval. Leonardo potom tréning od Belforta využil aj vo filme a to práve počas scény, v ktorej sa snaží pod vplyvom drogy nastúpiť do svojho Lamborghini.

Odporúčané
Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) 25. marca 2024, 12:30


Už dávnejšie sa na margo drog na natáčaní Vlka z Wall Street vyjadril aj herec Jonah Hill, ktorý priznal, že po približne siedmich mesiacoch neustáleho užívania falošného kokaínu, čo je v skutočnosti vitamínový prášok, dostal až bronchitídu a museli ho hospitalizovať v nemocnici. Zostáva nám len dúfať, že sa nahrávky Leonarda na štyroch nohách s tvárou plnou slín jedného dňa dostanú na internet, pretože o jeho cieľavedomosti a snahe zobraziť svoju postavu čo najvernejšie nemôže byť žiadnych pochýb.

Domov
Zdieľať
Diskusia