Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2017, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Delik a Gleb opäť na spoločnej skladbe. Vypočuj si novinku Antisocial, ktorá dostáva aj vydarený vizuál

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Gleb už o pár dní vydá svoje ďalšie sólo a tu je posledná plnohodnotná ukážka. Album Lavička Pimpin si od dnes zároveň môžeš zakúpiť v predpredaji.

Ako sme už viackrát spomínali, pre chalanov z FCK THEM budú posledné štyri mesiace aktuálneho roka ešte veľmi zaujímavé a dočkáme sa ešte niekoľkých nielen hudobných projektov z ich dielne. Ešte pred konaním pražskej časti obľúbenej akcie FASHION DEALã, o ktorom vám prinesieme všetky dôležité infomácie zajtra, sa zastavíme pri Glebovi a jeho najnovšom albume s názvom Lavička Pimpin. Jeho oficiálne vydanie je naplánované na 16.9., no predobjednať si ho máte možnosť už teraz, a to na stránke shop.fckthem.com. Gleb je nepochybne jeden z hlavných pilierov F*CK THEM, a tak je pochopiteľné, že si label dal záležať aj na samotnej prezentácii albumu medzi ľuďmi. 
 
V deň vydania, teda 16.9. sa bude na legendárnom Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere konať release party, ktorú zastrešuje mestská časť Ružinov. Z ohlásených hostí sú známe zatial mená Dalyb a Hypetrain, no časom pribudnú aj ďalšie mená, no všetko dôležité a aktuálne sa už dozvieš na oficiálnej facebook udalosti. Dnes sme sa zároveň dočkali aj poslednej plnohodnotnej ukážky Antisocial, kde sa ako hosť objavuje Delik. Obaja už tradične odviedli kvalitnú prácu a pochváliť určite musíme aj tvorcu hudobnej produkcie Komandera a tiež autora mierne epileptického vizuálu Simona Seriša. Nech sa páči, tu je výsledok.
 
Domov
Zdieľať
Diskusia