Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2017, 21:30
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

iPhone 8 by mal ponúknuť až 512 GB úložisko. Predstavenie vraj prebehne v prvej polovici septembra

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Kalifornské jabĺčko zbrojí.

Keďže čakanie na obávaný phablet Galaxy Note8skončilo, nadchádza chvíľa, kedy sa všetká mediálna pozornosť začne pomaličky presúvať na ďalšiu tohtoročnú čerešničku - iPhone 8.

Vďaka starším únikom informácií vieme, že nadchádzajúca generácia iOS smartfónu ponúkne až tri rôzne vybavené verzie (7s, 7s Plus a k 10. výročiu aj 8), displej cez takmer celú prednú stranu a aj to, že dostala podobne vyzerajúcu konštrukciu s mierne premiestneným duálnym fotoaparátom. Tie novšie zase tvrdia, že Apple prinesie až 512 GB model, avšak aj to, že slávnostné predstavenie prebehne už onedlho.

Web Mac4Ever píše o 12. septembri, čo sa dozvedel od bližšie nešpecifikovaných zdrojov z logistického reťazca. Či tak naozaj bude, je zatiaľ, samozrejme, otázne, pretože spoločnosť Apple je od príchodu Tima Cooka do vedenia tak trošku nepredvídateľná.

Za odhalením 512 GB iPhonu 8 stojí ostrieľaný čínsky tipster GeekBar, ktorým okrem toho spomína i 64 a 256 GB alternatívu. O tie sa postará Toshiba aj SanDisk, pričom výrobu tej najvyššej údajne zabezpečí Samsung so spoločnosťou Hynix. Rozšírenie interného úložiska zrejme súvisí s avizovanou VR a AR funkcionalitou, ktorú ponúkne iba najdrahšia verzia nového iPhonu, čiže osmička. Kvôli rozmernému obsahu pre virtuálnu a rozšírenú realitu by totiž mali citeľne porásť nároky používateľa na veľkosť úložiska. 

Domov
Zdieľať
Diskusia