Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 14:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Obetavý priateľ urobí čokoľvek, aby svoju frajerku odfotil z najlepšieho možného uhla

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Gabriel sa pri zachytávaní najlepšej fotky ničoho nebojí.

Dvaja zaľúbení Portoričania na internete nečakane získali obrovskú popularitu, pretože ich oddanosť zachytávaniu dokonalých fotografií ešte nikto nikdy nevidel. Gabriel Martinez Rivera sa so svojou frajerkou Paolou Pentón González vybrali na každoročný tradičný výlet z Portorika na Britské panenské ostrovy a pri tejto príležitosti nemohli zabudnúť ani na desiatky detailných a presne nastajlovaných fotografií na pláži, v mori či na lodi. Paola miluje svoj profil na Instagrame a rada vystavuje na obdiv aj vlastné telo, a tak Gabrielovi nezostáva nič iné, ako sa každý deň vžiť do pozície fotografa a zachytiť priateľku v momentoch, ktoré od neho vyžaduje.

Na poslednom výlete na Britských panenských ostrovoch neboli iba sami a spoločne s nimi sa tam vydali aj ich kamaráti, čo umožnilo vznik zákulisných fotografií toho, ako sa Gabriel snaží vyhovieť požiadavkám svojej frajerky na plných sto percent. Jednu fotografiu, na ktorej Gabriel ledva trčí z lode zachytený len nohami a jednou rukou, si všimla aj náhodná užívateľka Twitteru a netrvalo dlho, kým si tisíce ľudí začali uvedomovať, že aj oni vo svojich životoch potrebujú obetavých a ochotných ľudí ako Gabriel.








Domov
Zdieľať
Diskusia