Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2017, 19:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mega M sa oficiálne stáva druhým členom Pozor Records. Vypočuj si jeho úprimnú výpoveď na novinke Rottweiller

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Po Pouličnom autorovi tónov sa stáva členom Pozor Records aj Mega M, ktorý v aktuálnom roku vydá svoj debutový sólový album.

Mega M je súčasťou slovenskej rapovej scény už zopár dlhých mesiacov, počas ktorých stihol predviesť svoje kvality na vlastných skladbách, no nezaostáva ani na hosťovačkách s etablovanými kolegami. Na sociálnych sieťach aj verejnosti máme možnosť vidieť, že najbližšie má hudobne aj kamarátsky k dvojici P.A.T. a Rytmus, s ktorými mu to v konečnom dôsledku aj ladí najviac. Teraz sa však aj oficiálne stáva členom Pozor Records. Tento label založil Rytmus v minulom roku pre Pouličného autora tónov a ďalšie talenty, ktoré mu ešte v budúcnosti vojdu do cesty. Pod touto hlavičkou zároveň uzrie ešte v tomto roku prvý album od Mega M. Ako už iste viete, bude niesť názov Rottweiller a dnes sme sa dočkali aj rovnomennej titulnej skladby.

Novinka prichádza hneď aj so sprievodným vizuálom a je úprimnou výpoveďou o živote autora od mladého veku. Hovorí o všetkom, čo zažil a opisuje svoju cestu až pod Rytmusove krídla. Už tradične sa vyhýba monotónnosti a dokazuje aj lyrické schopnosti. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postaral P.A.T. a viac už snáď dodávať ani nemusíme. Tu je výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia