Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2017, 20:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Moderátor, zabávač a po novom youtuber Sajfa nám porozprával o rapovej kariére, práci v rádiu, videách aj svojom živote (Videorozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ako sme sľúbili, po vlne raperov prichádza hosť z iného prostredia.

V predošlom rozhovore so Separom sme vám sľúbili, že po trilógii s československými rapermi sa čoskoro prihlásime aj s atraktívnym hosťom z iného prostredia. Aj tých bude samozrejme pribúdať a začíname zhurta, keďže naše pozvanie prijal známy moderátor, zabávač a najnovšie aj youtuber Sajfa. Predstavovať vám ho už bližšie zaručene nemusíme. Každý snáď už vie, že za posledný približne rok sa mu podarilo z televízie a rádia prepracovať na internet, kde si právom užíva sledovanosť tisícov ľudí a na rozdiel od svojich kolegov sa môže pýšiť tou najširšou a veľmi vďačnou cieľovou skupinou. Už pro prvých vlogoch nám bolo jasné, že to celé ide správnym smerom a za všetko hovorí skutočnosť, že má teraz Matej Cifra na konte už viac ako 100-tisíc odoberateľov.

Sajfovi by sme sa ešte raz chceli poďakovať, že si na nás našiel čas a priniesol si so sebou aj pozitívnu energiu, ktorá sprevádza celý rozhovor. Dozviete sa viac o jeho pôsobení v rádiu, tradičných médiách, ale pochopiteľne tiež o kariére youtubera a všetkom, čo sa s jeho prácou spája. Zároveň však zostal priestor aj na vtipkovanie a všeobecné názory na aktuálne témy. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si polhodinový rozhovor z objektívu Badka, ktorý viedol náš moderátor Adel

Domov
Zdieľať
Diskusia