Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2017, 14:27
Čas čítania 0:00
Marek R.

Viktoria Plzeň baví futbalový svet. Striedačky na ich štadióne sú v tvare plechovky od piva

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

A zrazu aj náhradníci budú spokojní.

Česká futbalová liga ide každým rokom hore a posledné roky robí súťaži dobré meno hlavne Viktoria Plzeň, v ktorej nájdeme aj slovenských futbalistov. Tentoraz však odbočíme od futbalových výsledkov, keďže klub prišiel s niečím, čo si zaslúži momentálne ešte väčšiu pozornosť.

Nudné striedačky pre trénerov, náhradníkov či ďalších členov realizačného tím nájdeme takmer na každom štadióne na svete, no Plzeň sa rozhodla byť iná a prišla so zaujímavou prestavbou. Ich nápad ocenia nielen fanúšikovia futbalu, ale aj piva (čo sa vlastne ani nevylučuje), keďže striedačky sú teraz v tvare plechovky od piva. Taktiež sú vybavené najmodernejšími koženými sedačkami a hráčom poskytnú maximálny možný komfort vrátane vyhrievania.

"Samozrejme, žiadny hráč nemá rád, keď sedí na lavičke náhradníkov, vždy chcete byť hlavne na ihrisku. My sme však tím, kde nejde len o jedenástku na ihrisku a preto som rád, že aj náhradníci budú mať takýto komfort," povedal hráč klubu Milan Petržela.


Domov
Zdieľať
Diskusia