Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. júla 2017, 21:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Božský Kája Gott a Igor Timko z No Name výdávajú spoločný banger Kto dokáže, ktorý sprevádza orchester a vizuál z nahrávania

HUDBA
Uložiť Uložené

Karel Gott a Igor Timko predstavujú fanúšikom spoločnú skladbu.

Aj keď ste u nás pravdepodobne primárne zvyknutí na hudobné novinky prevažne z rapového žánru, z času na čas informujeme aj o tých ostatných. Obzvlášť, keď ide o domácu tvorbu. Dnes uzrel svetlo sveta dlho očakávaný hit suverénne najpopulárnejšieho československého speváka Karla Gotta, na ktorom sa však objavujú aj slovenskí No Name. O tých si už pravdepodobne väčšina z nás myslela, že skončili presne ako všetci ostatní rádioví speváci. Teda, že skončili. Opak je však pravdou a kapela s frotmanom Igorom Timkom sa dočkala spolupráce, ktorú by im závidel aj Ivan Tásler a Kuly. Novinka dostáva názov Kto dokáže a už tradične nejde o lyrický skvost, no skladbu sprevádza aj orchester a minimálne naši starí rodičia si určite prídu na svoje. Zaujímavosťou je, že pieseň pôvodne nebola napísaná pre božského Káju, no keď ju prvý krát počul, prial si v nej spievať. No a kto by sa predsa odvážil povedať maestrovi nie? 

 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia