Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2017, 11:32
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Dominika Cibulková, Leoš Mareš či Rytmus. Ako zvládli príchod leta verejne známi ľudia z našich končín?

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Po necelých dvoch mesiacoch sme späť s výberom tých najlepšie oblečených známych osobností zo Slovenskej a Českej republiky.

Leto máme v plnom prúde a až na pár ojedinelých výnimiek nám zatiaľ prináša naozaj poriadne horúce a slnečné dni, ktoré je najlepšie prežiť niekde pri vode alebo v tieni. Väčšina z nás, vrátane známych osobností, preto volí hlavne ľahké a pohodlné kúsky ideálne ladiace k aktuálnemu ročnému obdobiu. Samozrejme, počas návštev prestížnych udalostí, akou je bez najmenších pochýb aj medzinárodný filmový festival Karlovy Vary, je potrebné siahnuť po vkusných elegantných kúskoch vhodných do spoločnosti

Počas bežných dní by ste ale napríklad modelky ako napríklad Karolínu Chomistekovú či Michaelu Kocianovú len ťažko hľadali v topánkach na podpätku či honosných šatách. Okrem menovaných krások vo výbere nebudú chýbať ani ďalšie ženy z módneho prostredia, hudobníci/raperi, športovkyňa či obľúbený český moderátor. Nebudeme vás už avšak zbytočne naťahovať ďalšími vetami a radšej sa presunieme k pestrej škále outfitov, ktorými sa môžete pokojne inšpirovať a neurobíte krok vedľa

______________________________________________________________________________________________

Ako prvý sa nám dnes predstaví PIL C vo vyhľadávanej box logo mikine z kolaborácie Supreme x Comme des Garçons, nohaviciach ACRONYM a teniskách Nike x ACRONYM Lunar Force 1. V pozadí stojí nablýskaná červená X5-ka. Z nuly na vrchol za jeden drblý rok.

 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Lukáš v dnešnom článku po druhé a tentokrát na zaujímavej snímke od Dominika z českého The MAG. Obuté má pritom červené tenisky A Bathing Ape Bape Sta

 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Najkrajší raper v hre EGO nahodený v luxusnej vzorovanej košeli značky Versace a slnečných okuliarov Christian Roth. Naši hudobníci vedia. 

Naša ženská tenisová jednotka Dominika Cibulková si aktuálne užíva slnečné lúče v zahraničí len v ľahkých letných kúskoch, ku ktorým si obúva napríklad aj hriešne drahé šľapky z portfólia módneho domu Hermès

Šperky od značiek ALO Diamonds, NEVA Oslo či Cartier sú samozrejmosťou, ktorú Dominika vynecháva len veľmi sporadicky. 

Známa česká modelka Daniela Peštová má k móde pochopiteľne veľmi blízko, o čom svedčí aj väčšina jej sofistikovaných ženských outfitov. Dôkazom toho je napríklad aj záber nižšie, na ktorom má manželka Paľa Haberu na sebe len svieži overál značky J. Crew

Pri českých modelkách ešte chvíľku pobudneme, keďže nedávny filmový festival v Karlových Varoch navštívila taktiež dlhonohá Karolína Kurková, ktorú jednoducho milujeme. Milovníčka vysokej módy tentokrát vsadila na šaty s kvetinovou potlačou Fendi a urobila naozaj správny krok. 

Ešte o trochu viac zažiarila príťažlivá Karolína v nádhernej červenej róbe od slávnej návrhárky Vivienne Westwood.

Do prostredia československej rapovej scény sa ešte dnes niekoľkokrát vrátime a to napríklad aj skrz Yakshu, ktorý patrí medzi najväčších milovníkov pouličnej módy u nás. Okrem iného taktiež hlavný organizátor dnes už pravidelnej udalosti s názvom FASHION DEALã si počas návštevy Paríža obliekol kúsky od Human Made, Stone Island, PalaceNike či A Bathing Ape

Módny vkus nechýba ani speváčke Monike Bagárovej, ktorá nás tentokrát očarila v kvetinovom komplete takmer dokonale splývajúcom so živým plotom v pozadí. 

Obľúbený český moderátor Leoš Mareš s priateľkou taktiež nechýbali v Karlových Varoch počas uznávaného filmového festivalu. Známy český švihák mal na sebe sako a nohavice značky Blažek a nízke tenisky Valentino. Monika Koblížková žiarila v šatách rovnakej značky so sídlom v Taliansku. 

NobodyListen je s módou v úzkom prepojení už naozaj dlhé obdobie a za daný čas si stihol nájsť svoj vlastný štýl. Na snímke nižšie to potvrdzuje v merch tričku Yzomandias a teniskách Converse x Comme des Garçons Play.

Samotný Yzomandias samozrejme nesmie chýbať v našom pravidelnom súhrne, keďže obliekanie si v posledných rokoch mimoriadne obľúbil a častokrát ho môžeme vidieť v kúskoch od Gucci cez Ralph Lauren až po Nike či Supreme

 

Príspevok, ktorý zdieľa J. Eden (@yzomandias),

Tereza Haščáková, známa pod blogerským pseudonymom TTAPPLE, vo svojom obľúbenom Supreme, OFF-WHITE a teniskách Nike Dunk

Leto si plnými dúškami užíva aj atraktívna tmavovláska Karolína Chomisteková vsádzajúca na jednoduché kúsky ako napríklad krátke denimové nohavice či košeľu. Milé slečny a dámy, pokojne sa nechajte inšpirovať. 

Smack podľa vlastných slov módu príliš nerieši, ale rád si kúpi pekné kúsky, pričom talianske Gucci patrí medzi jeho obľúbené značky. 

P.S. - Ak ste náhodou nezachytili, tak len pred pár dňami sme uverejnili aj videorozhovor s českým raperom.

 

Predposlednou nami vybranou známou osobnosťou bude krásna Michaela Kocianová, ktorá patrí medzi najúspešnejšie a najkrajšie slovenské modelky vôbec. Skrz záber nižšie nám sympatická plavovláska potvrdí známy fakt, že ženy pracujúce na mólach a pred objektívmi majú v súkromí v láske pohodlné kúsky. 

 

"Vystupujem ako zlatý klinec" platí v prípade piešťanského krocana do bodky a to nielen v rámci hudobných festivalov či klubových vystúpení. Na snímkach od Kuba Kríža môžeme vidieť Rytmusovú zbierku zlatých šperkov, vrátane legendárnej retiazky z bicykla o váhe 1.5 kilogramu. Luxusné hodinky Rolex sú doplnkom, po ktorom túži nejeden z nás, že? 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Anketa:
Ktorá zo známych osobností vyššie vás svojim outfitom zaujala najviac?
PIL C
EGO
Dominika Cibulková
Daniela Peštová
Karolína Kurková
Yaksha
Monika Bagárová
Leoš Mareš & Monika Koblížková
NobodyListen
Yzomandias
Tereza Haščáková / TTAPPLE
Karolína Chomisteková
Smack
Michaela Kocianová
Rytmus
PIL C
10 %
108 Hlasov
EGO
21 %
218 Hlasov
Dominika Cibulková
6 %
59 Hlasov
Daniela Peštová
3 %
32 Hlasov
Karolína Kurková
3 %
31 Hlasov
Yaksha
5 %
48 Hlasov
Monika Bagárová
4 %
39 Hlasov
Leoš Mareš & Monika Koblížková
8 %
82 Hlasov
NobodyListen
4 %
41 Hlasov
Yzomandias
5 %
49 Hlasov
Tereza Haščáková / TTAPPLE
2 %
24 Hlasov
Karolína Chomisteková
5 %
51 Hlasov
Smack
3 %
27 Hlasov
Michaela Kocianová
4 %
39 Hlasov
Rytmus
20 %
213 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia