Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2017, 17:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack nám porozprával o možnom beefe s Jamesom Coleom, drogách, no v prvom rade o svojom najnovšom albume Terapie (Videorozhovor)

HUDBA
Uložiť Uložené

Český grime MC je späť s ďalším plnohodnotným projektom, ktorý sa od tých predošlých líši atmosférou, no už samotný názov napovedá dosť veľa.

Už pred pár dňami sme vám predstavili cover a tracklist Smackovho najnovšieho sólového albumu, ktorý nesie názov Terapie. Tomuto titulu neostáva nič dlžný, keďže sme sa dočkali veľmi úprimných skladieb, pričom už prvé zverejnené ukážky boli jasným dôkazom, že sa skutočne máme na čo tešiť. U tohto pražského grime MC-ho sme boli pri predošlých albumoch zvyknutí na gradujúcu kvalitu, a tak sme pochopiteľne mali aj nemalé očakávania. Album oficiálne uzrel svetlo sveta včera v magický dátum 7.7.2017 a ak si si nestihol svoj originál prevziať v Queense, už čoskoro budeš mať možnosť na streamovacích službách Spotify a iTunes.

So Smackom sme sa pochopiteľne bavili o jednotlivých skladbách a pozastavili pri tých najdôležitejších riadkoch a pochopiteľne najviac pri veci Terapia, nám priblížil skutočnosti okolo vzťahu s Jamesom Coleom aj svojom bývalou priateľkou Annou. Zároveň sa dozvieš, čo všetko sa ešte chystá, aké klipy môžeš očakávať a tiež niečo o krstoch. Nebudeme zbytočne naťahovať, pohodlne sa usaďte a užite si 25-minútovku s jednym z najlepších československých interpretov.

Domov
Zdieľať
Diskusia