Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2017, 13:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack vydáva ďalšiu skladbu k albumu a tvrdí, že Práskač si zaslouží smrt. Na novinke hosťuje aj Tchagun

HUDBA
Uložiť Uložené

Najznámejší reprezentant grime v Česku čoskoro vydá ďalší sólový album, a tak je čas na zverejnenie ďalšej plnohodnotnej ukážky.

Smack sa dokázal za pár rokov vypracovať z neznámeho mena až na vrchol českej rapovej scény, a to aj napriek tomu, že ho žánrovo kategorizujeme ako grime MC. Už predošlými albumami dokázal svoje postavenie a teraz vydáva ďalší album, ktorým sa pochopiteľne bude snažiť potvrdiť ho. Chystaný album Terapie avizoval už skôr, no následne sme si museli na zvyšok informácií vrátane coveru aj tracklistu počkať až do posledných chvíľ. Očakávaný projekt vychádza už tento piatok, teda v magický dátum 7.7.2017, kedy prebehne aj oficiálna pražská release party.

Ešte pred jeho vydaním Smack servíruje fanúšikom aj ďalšiu plnohodnotnú ukážku bez klipu s názvom PSZS. Ako ste si už mali možnosť prečítať v nadpise, skratka je odkazom pre všetkých práskačov a samotná skladba je typickou moshpitovkou, ktorá dá návštevníkom živých vystúpení poriadne zabrať. Už čoskoro sa dočkáme aj videoklipu s Egom a exkluzívneho rozhovoru s Adelom, no ešte predtým si môžeš skrátiť čakanie vecou Práskač si zaslúži smrt. 

Domov
Zdieľať
Diskusia