Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 13:10
Čas čítania 0:00
Miroslav K. Jakub Paulík

V X-Men: Dark Phoenix uvidíme pokope takmer celý tím a na režisérske kreslo usadne otec ságy Simon Kinberg! Kto bude záporák?

FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Doteraz sme o tom mohli len polemizovať, ale teraz to už vieme naisto.

V poslednom článku sme k vám priniesli Fassbenderovo vyjadrenie o jeho ďalšom účinkovaní v sérii X-Men. Netušili sme však ešte, či môžeme do budúcna rátať aj so zvyškom tímu. Dnes už ale s istotou vieme, že očakávaný X-Men: Dark Phoenix sa bude natáčať v Montreale, na režisérskom poste uvidíme Simona Kinberga a konečne poznáme aj zloženie tímu. Jeho súčasťou je Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Professor X), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclops) či Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler). Zatiaľ zostáva otázne len to, či sa na scéne objaví aj Evan Peters, ktorý hral postavu Quicksilvera.

Pre tých, ktorí nie sú oboznámení s príbehom komiksového Dark Phoenix, treba spomenúť, že dejovo ako hlavnú postavu zahŕňa Jean Grey, ktorej schopnosti mimoriadne zosilnejú v dôsledku styku s kozmickou entitou známou ako Phoenix. Táto entita v konečnom dôsledku prevzala kontrolu nad Jeaninou osobnosťou a zmenila ju v takzvanú "Dark Phoenix", ktorej sa musí naša stará dobrá zostava postaviť. Ak si spomínate, Dark Phoenix sa už svojím spôsobom objavil v časti X-Men: The Last Stand, kde bol prezentovaný ako rozdvojená osobnosť Jean Greyovej. Phoenix sa v Jean „prebudil po tom, ako sa vrátila z mŕtvych a bola zmanipulovaná na prácu s Magnetom. Ako nakoniec Phoenix skončil už ale iste viete.

Taktiež sme sa ako novinku dozvedeli, že by mala Jessica Chaistain (Marťan) viesť s tvorcami rozhovory o možnej účasti vo filme a zahrať si rolu Lilandry. Lilandra predstavuje mimozemskú cisárovnú z ríše Shi'ar, ktorá je zároveň vodkyňou expedície s úlohou uväzniť a odstrániť Dark Phoenix, čo ju vedie do konfliktu s tímom X-Men. 1. novembra (listopad) 2018 všetci uvidíme, ako to vlastne celé dopadne. Aké sú vaše očakávania?

V X-Men: Dark Phoenix uvidíme pokope takmer celý tím a na režisérske kreslo usadne otec ságy Simon Kinberg! Kto bude záporák?
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia